*

Erhverv

Arbejdet genoptages på Royal Arctic Line

Uro efter nyheden om, at Grønlandstrafikken flytter til Aarhus.

Løfter om forbedret dialog med ledelsen har fået medarbejderne til at genoptage arbejdet på Royal Arctic Line i Aalborgs østhavn efter det i onsdags blev offentliggjort, at virksomheden er på vej til Aarhus. 

Omkring 100 medarbejdere, som er medlemmer af 3F, HK og Metal, er gået i arbejdstøjet igen tidligere mandag morgen efter et møde klokken 7, oplyser DR Nordjylland. 

Ledelsen fra Grønland har lovet at komme til Aalborg og deltage i et møde den 6. juli, og det er der tilfredshed med, siger tillidsmand for 3F'erne Michael Gregersen.

Arbejdet har været nedlagt i tre dage i sidste uge - ifølge medarbejderne på grund af manglende information og dialog om, at Royal Arctic Line flytter fra Aalborg til Aarhus allerede i 2019.

Kilde: DR Nordjylland
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Uddan flere læger

Nicolaj Bang, gruppeformand for De Konservative i Region Midtjylland, Hovedgaden 24, Brabrand
Lægemanglen er massiv og stigende. Længe har vi manglet psykiatere, men nu meldes det, at to af tre lægepraksisser ikke modtager nye patienter.

Debat: Vi vil leve op til vores værdier i hjemmeplejen

Kirsten Høgh Obling, viceområdechef Område Midt, Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune
Når vi er sammen med ældre borgere i hjemmeplejen i Aarhus, handler det for os om de tre værdier troværdighed, respekt og engagement.

Debat: Besparelser på børnechecken rammer foreninger

Rabih Azad-Ahmad, spidskandidat for Det Radikale Venstre Aarhus og kulturrådmand
Der er ingen tvivl om, at regeringens forslag om at spare på børnechecken vil ramme børn fra familier med smalle pengepunge.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her