*

Erhverv

Arbejdet genoptages på Royal Arctic Line

Uro efter nyheden om, at Grønlandstrafikken flytter til Aarhus.

Løfter om forbedret dialog med ledelsen har fået medarbejderne til at genoptage arbejdet på Royal Arctic Line i Aalborgs østhavn efter det i onsdags blev offentliggjort, at virksomheden er på vej til Aarhus. 

Omkring 100 medarbejdere, som er medlemmer af 3F, HK og Metal, er gået i arbejdstøjet igen tidligere mandag morgen efter et møde klokken 7, oplyser DR Nordjylland. 

Ledelsen fra Grønland har lovet at komme til Aalborg og deltage i et møde den 6. juli, og det er der tilfredshed med, siger tillidsmand for 3F'erne Michael Gregersen.

Arbejdet har været nedlagt i tre dage i sidste uge - ifølge medarbejderne på grund af manglende information og dialog om, at Royal Arctic Line flytter fra Aalborg til Aarhus allerede i 2019.

Kilde: DR Nordjylland
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her