*

Erhverv

Lugt og støj lukker burgerrestaurant

Murphy's Burgerjoint på Nørregade forventer igen at kunne åbne ved udgangen af maj.

Murphy’s Burger Joint har brugt udstyr fra de tidligere lokaler på Nørregade, men det har ikke været tilstrækkeligt i den nye restaurant. Arkivfoto: Kenneth Lysbjerg Koustrup

Burgerbaren Murphy's Burgerjoint på Nørregade i Aarhus er blevet lukket efter et strakspåbud fra Aarhus Kommunes Center for Miljø og Energi. Det er efter adskillige klager over lugt, støj og efter flere kommunale tilsyn, at kommunen har valgt at udstede et strakspåbud til restauranten. 

Murphy's Burgerjoint har på Facebook lagt et brev ud fra kommunen, der forklarer årsagen til lukningen:

I brevet står bl.a. at »der var væsentlige lugt- og støjgener i lejligheden« om en lejlighed på etagen over restauranten, som blev påvirket af madlavningen i Murphy's Burgerjoint. Ifølge Aarhus Kommune har flere andre naboer klaget over gener fra restauranten.

Ifølge brevet har Murphy's Burgerjoint den 8. maj kontaktet en ventilationsmand, der skal løse lugtproblemerne, men inden det er kommet i stand, har kommunen valgt at lukke restauranten.

Restauranten flyttede tidligere i år til nye lokaler på samme vej, og i den forbindelse har den taget det samme udstyr med sig, men det har vist sig ikke at passe til det udsugningssystem, der er i lokalerne.

De nye burgerbarer har indtaget byen

»Det er fair, at vi må lukke for at løse problemet. Det kan jo ikke passe, at vi skal udsætte andre i området for det her. Men vi har ikke kendt det fulde omfang, fordi beboerne aldrig har henvendt sig direkte til os. I starten troede vi, at problemet lå i, at der ikke har været en forretning i lokalerne i to år, og naboerne bare ikke var vant til lyd derindefra,« siger Omar Oskarsson, ejer af Murphy's Burgerjoint.

Ejendomsadministrationsfirmaet, hvor både Murphy's Burgerjoint og beboerne på 1. sal lejer sig ind, har ikke ønsket at kommentere sagen.

Murphy's Burgerjoint forventer endnu engang at kunne åbne ved udgangen af maj.

Burgerglad brandmand fik afværget brand i populær burgerbar

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Den skjulte kulturarv

Finn Adamsen, Koglestien 3, Skødshoved

Debat: Den skjulte kulturarv

Villy Fink Isaksen, pensionist, Tilst
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her