*

Erhverv

Reservationerne vælter ind hos Domestic

Michelin-stjerne giver Restaurant Domestic travlt i køkkenet.

Der var stor glæde i restauranten, da det blev offentliggjort, at spisestedet har fået en michelinstjerne. Foto: Casper Dalhoff

Onsdag fik Restaurant Domestic i Mejlgade tildelt sin første michelinstjerne, og det har givet travlhed i restauranten, der åbnende i 2015.

”Vi har fuldt hus i de næste fem uger. Samme dag, som vi fik tildelt stjernen, fik vi 330 bookninger fordelt på 942 personer,” siger Christian Neve, der er tjener og medejer af stedet.

Domestic er den nye stjerne i byen, og er dermed kommet i samme liga som sværvægterne fra Frederikshøj, Substans og Gastromé, der alle fik lov at beholde deres stjerne i den berømte spiseguide ved et michelinpressemøde i Stockholm onsdag.

Folkene bag Domestic havde allerede mandag en fornemmelse af, at de ville blive tildelt den eftertragtede stjerne, da de blev inviteret med til pressemødet. Det gav dem to dage til at lægge en strategi for, hvordan de skulle håndtere de mange bookinger, der måske ville komme. 

”Vi har besluttet, at vi kun tager otte bookinger i hverdagene og 11 i weekenden, så vi kan følge med. Vi har ikke personale nok til at kunne køre fuldt hus hver dag,” siger Christian Neve.

Selvom et hav af kunder banker på døren til den lille restaurant i Mejlgade, har ejerne ikke tænkt sig at stresse unødvendigt over den store opmærksomhed.

”Vi skal have ansat en tjenerelev og en kok på fuld tid, men vi har ikke travlt, for det skal være de helt rigtige mennesker, vi ansætter,” siger Christian Neve.     

Ønsker man et bord på gourmetrestauranten, er det tidligst muligt fredag den 12. maj.
 

Aarhus’ nye stjerneskud

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Politisk velfærdsplat

Uffe Lindum, Damledet 21, 8350 Hundslund
I et og alt kan jeg bekræfte essensen af det indlæg, Inge Meyer i Tilst 8/9 havde i JP.

Debat: Efterlyses: Social fornuft på de aarhusianske byggepladser

Poul-Henning Vietz, kredsformand i TEKNIQ-EL-Aarhus
Lærlinge er en mangelvare. Det gælder inden for rigtig store dele af installations- og byggebranchen og skyldes ikke mindst, at alt for lille en del af de unge vælger at tage en erhvervsuddannelse.

Debat: Problemet med socialt arbejde

Ali Aminali, socialrådgiver, byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti, Mårslet
Vi bør kræve mere af den sociale indsats i Gellerup. Især når man tager alle de penge, der smides i prestigeprojektet, i betragtning.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Festival sætter miljøet på menuen
Hearts & Minds-festivalen sætter fokus på miljøvenlig mad med stor åbningsmiddag på Godsbanen fredag aften. Men aarhusianerne er ikke altid villige til at betale for økologi, lyder det fra restauranten bag middagen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her