*

Erhverv

Panoramaudsigter solgt før gulvet er lagt

Alle 130 lejligheder, der har været udbudt til salg i højhuset Ceres Panorama, er solgt før byggeriet er færdigt. Torsdag er der rejsegilde.

Torsdag er der rejsegilde for det spektakulære højhus Ceres Panorama i Ceres Byen. Men udover røde pølser og lunkne øl kan man med rette poppe champagnen også. Nybolig Aarhus City kan nemlig syv måneder før indflytning melde totalt udsolgt.

»Det er meget flot, at vi allerede så tidligt kan melde alle 130 lejligheder solgt. Det er langt over normalen for sådan et byggeri,« fortæller Nybolig-mægler, Louise Gad, der har svært ved at skjule sin begejstring.

Byggeriet af højhuset startede i sommeren 2013 og de første købsaftaler blev indgået i december 2014. Salget af lejlighederne kørte i starten helt uden markedsføring, men blev i stedet solgt via den såkaldte mund-til-mund metode.

»Det første halve år, inden vi startede markedsføringen, solgte vi lejlighederne på ren forhåndsinteresse og netværk. Da vi gik i luften i sommeren 2014 med fuld markedsføring, havde vi solgt omkring halvdelen af lejlighederne,« fortæller Louise Gad.

Vækstambitioner: Aarhus går fra stor by til storby

Ceres Panorama

Hvor: Ceres Byen

Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen Architects

Ingeniør: NIRAS

Højde: 20 etager

Antal: 130 lejligheder

Størrelse: 2-4 værelser, 51 kvm -193 kvm

Pris: 1,35 mio. - 9,5 mio.

Byggestart: Sommer 2013

Indflytning: 1 nov. 2016

Ceres Panorama ligger i Ceres Byen, der har og er ved at undergå en større forvandling til en helt ny bydel. Det ligger på det gamle bryggeriområde mellem Botanisk Have og Den Gamle By på den ene side, og Brabrandstien og Aarhus Å på den anden. Ceres Panorama er med sine 20 etager det højeste byggeri i området. Og højden, samt beliggenheden er det, der har været med til at gøre bygningen attraktiv, fortæller Louise Gad:

»Når man kommer op omkring 7-8 etage har man udsigt til Aarhus-bugten fra den østlige og sydlige del af bygningen. Samtidigt er der ikke kig ind i et højhusbyggeri og derfor bor man meget ugeneret, selvom man bor i et tætbebygget område. Man er bosat midt i en park - går du over broen og til højre er du ude omkring Brabrandstien, går du til venstre står du nede i Magasin i løbet af kort tid.«

Køberne er især ældre par, hvis børn er flyttet hjemmefra, der vil væk fra forstæderne og ind til byen Også unge par og studerende med pengestærke forældre har købt sig ind i bygningen. Det eneste segment, der ikke har vist den store interesse for byggeriet er børnefamilierne.

De 300 nye beboere kan flytte ind den 1. november 2016, når kranerne er væk og støvet har lagt sig.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Den skjulte kulturarv

Finn Adamsen, Koglestien 3, Skødshoved

Debat: Den skjulte kulturarv

Villy Fink Isaksen, pensionist, Tilst
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Bolig
Hun fandt sit kreative drive på en gård langt ude på landet
Cecilie Elisabeth Rudolph er en kreativ sjæl, som både arbejder med tekstil-, print- og materialedesign. Hun deltager netop nu i udstillingen “Our Scissors” om Fiskarssakse på Helsinki Design Museum og har et julesamarbejde med designfirmaet Stilleben. 
Se flere
Hun fandt sit kreative drive på en gård langt ude på landet
Cecilie Elisabeth Rudolph er en kreativ sjæl, som både arbejder med tekstil-, print- og materialedesign. Hun deltager netop nu i udstillingen “Our Scissors” om Fiskarssakse på Helsinki Design Museum og har et julesamarbejde med designfirmaet Stilleben. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her