*

Erhverv

Ungt firma leverer varen

Easy Orders er et nyt transportfirma med kun godt to uger på bagen.

De tre unge iværksættere bag transportfirmaet Easy Orders: Andreas Sofussen (tv.), Emil Frank Nielsen og Simon Emil Blach (th.). Foto: Mathias Svold

For 65 kr. kan aarhusianerne få leveret varer til døren. Det har 112 aarhusianere allerede benyttet sig af, siden Easy Orders officielt begyndte for et par uger siden. Firmaet er etableret af tre unge, der i biler leverer varer i nord, syd og centrum af Aarhus.

Det er til trods for, at de alle netop er startet på Aarhus Business College i Viby.

»Vi får måske ikke læst alle 30 sider i samfundsfagsbøgerne, fordi vi har så travlt, men det gør ikke så meget, når vi nu brænder for at drive Easy Orders,« siger Emil Frank Nielsen, der sammen med barndomskammeraterne Simon Emil Blach og Andreas Sofussen, ejer Easy Orders.

Selvom drengene, som er i slutningen af deres teenageår, allerede kan skrive virksomhedsejere på cv’et, er omgivelserne beskedne. På Emils knap 20 kvm store værelse hjemme hos mor i Tranbjerg har firmaet nemlig hovedsæde.

Dobbelt op på forventning

Herfra lægges taktikken for, hvordan de skal prissætte deres ydelser, og hvordan flere aarhusianere skal gøres opmærksomme på Easy Orders.

Pengene lokker, men det er drømmen om at være sin egen chef, der tiltaler os.
Andreas Sofussen, medstifter af Easy Orders

»Vi regnede med, at vi på dette tidspunkt havde 50 ordrer, så det er en overraskelse, at vi allerede har leveret varer 112 gange på de første 16 dage,« siger Andreas Sofussen.

I de sidste måneder af 2015 fik de unge mænd oprettet en Facebookside, delt løbesedler rundt i Aarhus og lavet en hjemmeside.

»Vi leverer kaffe og morgenmad fra Langenæs Bageriet til virksomheder, og når det er koldt og glat udenfor, handler vi for gamle Fru Jensen, mens vi i weekenderne leverer spiritus, cigaretter og McDonald’s til aarhusianere, der skal have en glad aften i byen. Eller har haft en lidt for våd nat ved åen og derfor trænger til noget fedt og salt dagen derpå,« forklarer Simon Emil Blach, imens hans venner og medejere nikker samstemmende.

Drømmene vokser

Den gode start for Easy Orders giver blod på tanden for virksomhedsejerne. Det betyder, at drømmene vokser sig store på det lille værelse i Tranbjerg.

»Min papfar er softwareudvikler, og han er gået i gang med at udvikle en app, der skal gøre det nemmere for aarhusianere at bestille udbringning fra Easy Orders,« siger Emil Frank Nielsen.

Drengene drømmer allerede om at udvide virksomheden. I fremtiden skal varerne leveres på scootere af unge ansatte, der har et gyldigt knallertkørekort.

»Pengene lokker, men det er drømmen om at være sin egen chef, der tiltaler os. Vi har derfor mål for Easy Orders, der holder os til ilden,« siger Andreas Sofussen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Artikelserie: Byens nye bands

»Nogle kalder min musik for scandicana«

Sanger, sangskriver og guitarist Kajsa Vala har sat skub i karrieren med et nyt album, spilletid på P4 og to sange til filmen ”1-2-3-NU”. Lørdag den 29. oktober spiller hun med band på HeadQuarters.
Debatindlæg

Debat: Donald Trump vs. Anders Samuelsen

Harald Kvist, Horsevænget 49, Tranbjerg
consequat.

Debat: En del af noget større

Ole Juul, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Den moderne professionelle fodboldspiller afspejler en holdning og en tendens, som i stærkt stigende grad er blevet forstærket i et liberalistisk vækstsamfund, hvor ordene mister deres værdi.

Debatindlæg: Faglige møder i tætte alkoholtåger

Svend Kølsen-Petersen, Åkrogs Strandvej 17 A, Risskov
Er det normen i Aarhus Kommune at forene arbejdstid og indtagelse af store mængder alkohol?
Annonce
Kommentar
Restauranter

Hestepærer i gourmetklassen

Restaurant: Det kører for Aarhus som aldrig før på det kulinariske område. Nu slutter endnu en restaurant sig til toppen. Kokkene sprudler i køkkenet på Mejeriet på Vilhelmsborg, og tjenerne følger med. Det giver seks stjerner.

Franskmændene har indtaget Bruunsgade

Nordisk Spisehus har lanceret en menu med signaturretter fra franske Michelin-restauranter og kombinerer dem med spisehusets egne retter. Et eksperimenterende verdenskøkken, kalder restauranten det.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her