*

Kommunalvalg Aarhus
Erhverv

Ej heller letbane i denne uge

Keolis mangler tilsyn fra Trafikstyrelsen, før sikkerhedssystem kan godkendes.

Aarhus Letbane må nøjes med testkørsel lidt endnu.

»Meldingen herfra er, at intet tyder på, at Aarhus Letbane får alle nødvendige tilladelser på plads i indeværende uge. Vi kan fortsat ikke sætte en eksakt dato på, hvornår det sker.«

Sådan lyder en aktuel status fra Kim Voigt Østrøm, kommunikationschef ved Trafikstyrelsen. Og meldingen er den samme hos Aarhus Letbane.

»Nej, vi regner ikke med at få godkendelserne på plads i denne uge,« skriver Jens Velling, kommunikationschef ved Aarhus Letbane.

Han henviser endvidere til letbanens ugentlige mandagsstatus, hvoraf det fremgår, at underleverandør Keolis i de kommende dage sender en række opdateringer på sit sikkerhedssystem, hvorefter Trafikstyrelsen vil komme på funktionstilsyn, men det tilsyn er endnu ikke programsat.

Efter den aflyste åbning udtalte Kåre Clemmesen, vicedirektør i Trafikstyrelsen, i slutningen af september, at han vurderede, at godkendelserne kunne være på plads inden for fem-otte uger. Hvis den plan fortsat holder, er letbanen i gang senest lørdag den 25. november.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hurra, så lyttede de

Kate Runge, byrådskandidat for Venstre, tidl. embedslæge
Jeg blev glad, da jeg læste Ældreministeriets udmelding, at plejen af ældre mennesker på plejehjem eller i eget hjem skal være mere ”værdig”, og at kvaliteten skal sikres med et nyt videnscenter, et rejsehold og et nyt, uafhængigt tilsyn.

Debat: Vision for regionernes it-udvikling

Rasmus Foged (AL), spidskandidat til Region Midtjylland, Aarhus | Karina Enggaard (AL), kandidat til Region Midtjylland, Favrskov

KV17: Syddjurs – en del af noget større

Jan Kjær Madsen (R), byrådsmedlem i Syddjurs
Vi skal arbejde for, at vi binder vores kommune op i en større sammenhæng med en politik for en grøn omstilling og -udvikling.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her