*

Tophistorie

Abildskou bedst til kundeservice

Passagerer hos Abildskou, Fynbus og Bornholms Trafikselskab (BAT) oplever at få bedre og hurtigere kundeservice, når de har brug for hjælp.
Seneste Erhverv
23.05

23 nye grunde på vej i Harlev

Nedrivningen af gamle drivhuse ved Ketting Parkvej i Harlev er nu i gang, og til årsskiftet sættes parcelhusgrunde til salg.
22.05

»Vi vil ikke sparke til en, der ligger ned«

Der er stadig for lange ventetider på sagsbehandlingen i bestemte typer byggeansøgninger, mener erhvervslivet. Dansk Byggeri Østjylland foreslår at lade omegnskommuner behandle aarhusianske byggeansøgninger.
22.05

»Sygehuse er noget af det ypperste«

Begejstring: Over de seneste 30 år har Tommy Falch opbygget en af Aarhus’ største tegnestuer, aarhus arkitekterne, der har udviklet sig til i dag ca. 100 medarbejdere. Specialet er sygehusbyggeri – bl.a. på Rigshospitalet.
22.05

Kochen er gået solo

Nye Projekter: Jesper Koch er gået solo og har indledt sit nye arbejdsliv som gastronomisk ekspert på det kommende madmarked på Skt. Knuds Torv. Men den idérige kok har flere projekter på vej.
20.05

Lufthavn fuld af knaster

Businessplan, EU-regler, p-indtægter og priskonkurrence er nogle af diskussionspunkterne mellem kommune og ministerium i lufthavnssagen, viser et mødereferat.
19.05

Nærmest udsolgt i Dokk1

Aarhus Kommune har indgået lejeaftale med LETT Advokatpartnerselskab om et stort areal i Dokk1. Med LETT og endnu en lejer, som inden for de kommende uger ventes at indgå lejekontrakt med Aarhus Kommune, er Dokk1 fuldt udlejet.
15.05

Fertig arbeit

Som medarbejder i Stadlers Fertigstellungentwicklungmanagement lægger David Hennings sidste hånd på de letbanetog, som skal til Aarhus.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Debatindlæg

Debat: En spændende nyskabelse

Ole Fournais, cand.mag., pensioneret faglærer ved JU/Beder Gartnerskole Marselis Boulevard 38, Aarhus C
I JP Aarhus 18/5 beskrives et særdeles spændende projekt med en stiforbindelse i Sydhavnskvarteret til Frederiks Plads – altså på tværs af Spanien.

Debat: Politisk korrekte løgne

Thomas Daugaard, medlem af Nye Borgerlige Aarhus C
Medlem af Europa-Parlamentet Jeppe Kofod (S) oversatte 19/5 Søren Espersens (DF) omtale af Obama som neger til ”nigger” i et engelsk opslag på Twitter. Undrer det nogen, at politikerleden vokser?

Debat: De manglende STU-pladser

Mette Skautrup, byrådskandidat Det Konservative Folkeparti Rønbjergvej 4, Risskov
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Boghvede er det nye sort

Glutenfri produkter vinder frem i madlavningen. Men mange populære korn- og frøsorter er svære at dyrke i Danmark.
Seneste AGF nyheder
26.05

Sjovt nok endte den ikke 2-2

De to første møder mellem AGF og OB i denne sæson er begge endt 2-2. Denne gang havde AGF mest ærgerrighed og hev en 2-1-sejr hjem.
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her