*

 

Tophistorie
Seneste Erhverv
22.08

Psykiatriansatte slår alarm

Alle faggrupper på Aarhus Universitetshospital i Risskov skal mødes tirsdag for at drøfte arbejdsmiljøet, som ifølge dem har nået et kritisk punkt.
22.08

Talsmand: De truer vores familier

Et hemmeligt telefonnummer og en hemmelig adresse er ifølge fællestillidsmand Bent Lykke efterhånden nødvendigt for at være ansat på Aarhus Universitetshospital i Risskov.
19.08

Uro for drift af havnebad

Samtlige byrådspartier glæder sig over, at der kommer et havnebad på Aarhus Ø, men driften på mellem 2,8 og 3,8 mio. kr. årligt bekymrer flere.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Artikelserie: Byens nye band
Debatindlæg

Debat: Udenomssnak og selvros er åbenbart en dyd

Knud N. Mathiesen, byrådsmedlem (DF)
Støtte til at finansiere flere flygtninge og immigranter til Aarhus bliver ikke med Dansk Folkepartis stemmer.

Debat: Bæredygtig energiproduktion in memoriam

Sven Voxtorp , Engleddet 1, Mårslet
Den sørgelige historie har tråde langt tilbage i tiden, lige efter at vor verdensberømte digter og eventyrfortæller H.C. Andersen havde opholdt sig en tid på herregården Vilhelmsborg.

Debat: Der er intet at være stolt af

Anne Kjeld Pedersen, formand for forældreforeningen på Birkebakken bestyrelsesmedlem, LEV Aarhus, Hasselbakken 63, Hasselager
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Restaurant uden vægt på service

Som det ganske rigtigt hedder i Michelin-guiden er Restaurant Pondus en lille rustik restaurant med god mad til rimelige priser. Til gengæld kunne den godt lægge mere vægt på den gode service og atmosfære.

Kreativ strandvejsmad

Restaurant: Opfindsomheden er stor på Nordrestrandvej, og serveringerne er en fryd for øjet. Samtidig er omgivelserne rare – og serviceniveauet højt.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her