*

Tophistorie
Seneste ErhvervRSS Erhverv feed
06:00

Hvor går de hjemløse hen, når det regner?

Hjælp: Stadsarkitekt Stephen Willacy har to konkrete forslag til, hvor de hjemløse kan få opholdssteder i byrummet.

31.08

Studiemesse på Aarhus Universitet sætter igen rekord for besøgstal

Rekordmange studerende og virksomheder vil gæste studiemesse på Aarhus Universitet.

31.08

Google får Aarhus’ stemme

Aarhus-firmaet VoiceArchive har vundet opgaven med at indspille alle de telefonbeskeder, som Googles kunder lytter til som det første, når de ringer.

30.08

Universets dyreste takeaway

Danmarks første astronaut, Andreas Mogensen, tager på onsdag en kulinarisk oplevelse fra Aarhus med op til Den Internationale Rumstation. Stjernekokken Thorsten Schmidt har stået for madlavningen, og det har været en mission ud over det sædvanlige.

29.08

Markant fald i udgifter til arbejdsskader

Strammere regler og øget sagsbehandlingstid medvirker til, at Aarhus kommune over fire år har skåret 33 pct. af udgifterne til arbejdsskader.

29.08

Arbejdsulykker accelererer i Aarhus

Antallet af anmeldte arbejdsulykker i Aarhus Kommune er steget med 31 pct. på fire år. Det forklares med, at medarbejderne er bedre til at anmelde, Fagforeninger mener også, at der er for få ressourcer til at forebygge dem.

29.08

»De fleste arbejdsskader går heldigvis over af sig selv«

80-90 pct. af de ansattes anmeldte arbejdsulykker koster ikke kommunen en krone, vurderer en personalechef.

28.08

NRGi fordobler resultatet på driften

Halvårsregnskabet viser gode takter for NRGi, men forude truer nedgang i det aarhusianske energiselskabs uofficielle – men mest rentable – division.

28.08

Kreative trætosser lever af maskulint nips

Møbelsnedkerne Peter Hensberg og Anders Buchtrup alias The Oak Men har i samarbejde med kunstmuseet Aros udviklet en ny souvenir, to år efter at de var ved at knække nakken på deres nye forretningseventyr.

26.08

Ceres-lejligheder bliver revet væk

1.100 nye lejligheder er på vej i Ceresbyen, og mæglerne har allerede solgt 81 af 130 lejligheder i Panorama-højhuset, der først åbner til næste år.

26.08

2.000 beboere i Ceresbyen i 2019

Ceresbyen får 1.100 lejligheder og er lige nu begunstiget af gode konjunkturer. Nybolig oplever stor efterspørgsel efter lejligheder i Ceresbyen, og den samme tendens mærker Home på Kanalhusene i Aarhus Ø.

Se flere nyheder
Aarhus lige nu

Letbanen mangler flere millioner

Driften af den kommende letbane mangler 24 mio. kr., men Teknik og Miljø kan ikke finde hele beløbet og sender regningen til byrådet.
Forsiden lige nu

Analytikere: Den kinesiske tiger er blevet træt

Der er flere tegn i sol og måne på, at den kinesiske vækst er under pres. Natten til tirsdag er der kommet PMI-tal fra Kina, som bekræfter, at væksten stadig er aftagende, da både den kinesiske fremstillingssektor og serviceindustrien viser nedadgående aktivitet i august.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
»Man kommer med hatten i hånden«
V-ordfører er utilfreds med, at letbanebudgettet endnu engang ikke holder. Rød og blå blok er uenige i, hvor kommunen skal finde millionerne. 
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Annonce
Kommentar
Kommentar
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Restauranter
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her