*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

Velgørende løbetur

Den århusianske velgørenhedsløbeklub KUUL inviterer søndag alle motionister, store som små, til at kombinere motion med velgørenhed.

Kl. 11 ved hospitalet i Skejby begynder et træningsforløb, der den 19. september skal kulminere med KUUL Running finalen 2010.

Ideen er, at hver deltager betaler 300 kr. ved tilmeldingen. For det beløb modtager man en løbepakke, som indeholder en række Adidas-produkter, tilbud om foredrag, support fra løbetrænere ved de tolv fælles løbetræningen - og ikke mindst medlemskab af KUUL’s venner, hvilket betyder, at hvert enkelt deltager støtter børn med hjertesygdomme med 100 kr.

Siden opstarten i 2007 har KUUL løbet mere end 600.000 kroner ind til fordel for hjertebørn.

Løbetræningen foregår fast på en fem km lang rute hver anden søndag med start ved indgang 9 ved hospitalet i Skejby. Bus nr. 14,17 og 26 går lige til døren, og der er desuden gode parkeringsforhold. Tilmelding og mere information kan hentes på www.kuul.dk

-ohm
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Opfordring til Folketinget: Udbyg rute 26 fra Aarhus til Viborg – nu

Nils Borring, Borgmester (S), Favrskov Kommune | Steen Vindum, Borgmester (V), Silkeborg Kommune | Torsten Nielsen, Borgmester (K), Viborg Kommune
Etableringen af den planlagte nye rute 26 er en rigtig god idé, og det kan faktisk kun gå for langsomt med at få pengene afsat og spaden i jorden.

Debat: Det skulle ikke kunne lade sig gøre

Elisabeth A. Glenthøj, cand.theol., Præstegyden 5, Samsø

Debat: Klog og visionær fusion

Keld Albrechtsen, bestyrelsesformand, Brabrand Boligforening | Keld Laursen, adm. direktør, Brabrand Boligforening
Meddelelsen om, at Langkær Gymnasium og Aarhus Tech går mod en fusion, er en usædvanlig god nyhed for de unge i Aarhus Vest.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her