*

Kommunalvalg Aarhus
AGF

AGF-debutant: »Det gør ondt i hjertet«

André Riel og AGF skuffede mod Randers FC, der vandt 4-1 i Aarhus.

AGF’s nye angriber, André Riel, hentet i Helsingør, debuterede mod Randers FC, man havde intet at glæde sig over bagefter. For gæsterne vandt 4-1.

»Det var ikke godt nok. Der var intet, der var godt nok. Det var ærgerligt, at vi skulle skuffe alle dem, der kom til kampen. Det gør ondt i hjertet. Jeg ved ikke, hvad der gik galt. Alt, tror jeg. Det var ikke noget, der fungerede. Jeg var langt fra farlig nok. Vi skal score mange mål, hvis vi lukker fire mål ind. Vi var ikke skarpe nok felterne i dag,« konstaterede angriberen.

Vandt 4-1 over AGF: Så stemplede Randers FC for alvor ind

Forsvarsspilleren Jesper Juelsgård var bestemt heller ikke imponeret sit eget og holdets indsats.

»Vi dækkede ikke ordentligt op. De scorede på to omstillinger og to dødbolde. Vi har lukket godt af i fire kampe inden. Det er svært at svare på, hvad der gik galt. Det var mange ting. Vi vandt ikke duellerne, vi fik ikke samlet op i feltet på andenbolde. Det handlede ikke kun om, at de scorede, det handlede også om, at vi ikke fik sat vores spil. Vi fik slet ikke struktur på vores spil « sagde Jesper Juelsgård, som sammen med sine holdkammerater i næste runde af Superligaen skal op mod topholdet FC Nordsjælland på udebane.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Mikrolån Aarhus: Intelligent aktivering

Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold & Beskæftigelse (SF)
Mikrolån kan være en gave til borgere, der skal i beskæftigelse. Ordningen er en succes, og det skyldes en stram lovgivning, at den ikke er blevet mere udbredt.

Debat: Borgerinddragelse skal prioriteres højere

Knud N. Mathiesen, byrådsmedlem (DF)
Borgerinddragelse skal prioriteres højere i det kommende nye byråd i Aarhus Kommune.

Debat: Giv aarhusianerne en grøn garanti ved nye bebyggelser

Anja Rehfeld Bærentsen, by- og regionsrådskandidat (K), bestyrelsesmedlem i Århus, Konservative Vælgerforening
Hvis vi kun tænker på økonomi og på at maksimere antallet af borgere i nybyggerier, er der risiko for, at vi glemmer selve sjælen i Aarhus.
Restauranter
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her