*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
AGF

AGF-debutant: »Det gør ondt i hjertet«

André Riel og AGF skuffede mod Randers FC, der vandt 4-1 i Aarhus.

AGF’s nye angriber, André Riel, hentet i Helsingør, debuterede mod Randers FC, man havde intet at glæde sig over bagefter. For gæsterne vandt 4-1.

»Det var ikke godt nok. Der var intet, der var godt nok. Det var ærgerligt, at vi skulle skuffe alle dem, der kom til kampen. Det gør ondt i hjertet. Jeg ved ikke, hvad der gik galt. Alt, tror jeg. Det var ikke noget, der fungerede. Jeg var langt fra farlig nok. Vi skal score mange mål, hvis vi lukker fire mål ind. Vi var ikke skarpe nok felterne i dag,« konstaterede angriberen.

Vandt 4-1 over AGF: Så stemplede Randers FC for alvor ind

Forsvarsspilleren Jesper Juelsgård var bestemt heller ikke imponeret sit eget og holdets indsats.

»Vi dækkede ikke ordentligt op. De scorede på to omstillinger og to dødbolde. Vi har lukket godt af i fire kampe inden. Det er svært at svare på, hvad der gik galt. Det var mange ting. Vi vandt ikke duellerne, vi fik ikke samlet op i feltet på andenbolde. Det handlede ikke kun om, at de scorede, det handlede også om, at vi ikke fik sat vores spil. Vi fik slet ikke struktur på vores spil « sagde Jesper Juelsgård, som sammen med sine holdkammerater i næste runde af Superligaen skal op mod topholdet FC Nordsjælland på udebane.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Politisk velfærdsplat

Uffe Lindum, Damledet 21, 8350 Hundslund
I et og alt kan jeg bekræfte essensen af det indlæg, Inge Meyer i Tilst 8/9 havde i JP.

Debat: Efterlyses: Social fornuft på de aarhusianske byggepladser

Poul-Henning Vietz, kredsformand i TEKNIQ-EL-Aarhus
Lærlinge er en mangelvare. Det gælder inden for rigtig store dele af installations- og byggebranchen og skyldes ikke mindst, at alt for lille en del af de unge vælger at tage en erhvervsuddannelse.

Debat: Problemet med socialt arbejde

Ali Aminali, socialrådgiver, byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti, Mårslet
Vi bør kræve mere af den sociale indsats i Gellerup. Især når man tager alle de penge, der smides i prestigeprojektet, i betragtning.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her