*

Kommunalvalg Aarhus
AGF

AGF forventer sæsonrekord og tæt på udsolgt til gyserkamp mod Viborg

»Fantastisk, der kommer så mange,« lyder det fra klubbens kommunikationschef.

Hvis AGF slår Viborg og resultatet mellem AaB og Silkeborg flasker sig, kan AGF undgå nedrykningsspillet. Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
AGF

Når AGF tager imod Viborg på Ceres Park kl. 16.00 er det med et måske udsolgt stadion.

Det fortæller Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

»Det er fantastisk, at der kommer så mange, hvilket viser, at aarhusianerne gerne vil AGF. Vi er enormt glade og ydmyge over, at så mange har lyst til at støtte os,« lyder kommunikationschefens reaktion på, at folk strømmer til Stadion Allé.

Søren Højlund Carlsen oplyser, at der i skrivende stund er blevet solgt over 17.000 billetter. Han tør dog ikke garantere, at vi kommer til at se et udsolgt stadion, men tør godt slå fast, at der bliver »tæt på udsolgt« og at sæsonrekorden med sikkerhed bliver slået. 

Den nuværende sæsonrekord lyder således på 13.658 tilskuere, der mødte op til sensommerens Superliga-kamp mod Brøndby IF, hvor de blågule maltrakterede AGF med hele 7-0. 

Vigtigheden af kampen mellem AGF og Viborg er ikke til at tage fejl af. Hvis AGF tager sejren mod Viborg og AaB tager point fra Silkeborg, så kan »De Hvii'e« nemlig undgå nedrykningsspillet, da de dermed sikrer sig 2. pladsen i nedrykningsgruppen. 

»Kampen har en rigtig stor betydning. Det vil være fantastisk, hvis vi kan nappe 2. pladsen i gruppen og undgå nedrykningspillet. For det er klart, at en nedrykning vil være rigtig svær,« siger Højlund Carlsen, som mener, at de mange tilskuere er endnu et udtryk for, at AGF er en fodboldby.

»Som John Stampe sagde engang: ”Der skal ikke mere end to på hælen og en på tåen til, før der kommer mange folk til fodbold i Aarhus,”« siger Søren Højlund Carlsen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Var der også bander dengang?

Kamma Ankjærø, Ny Munkegade 80 Aarhus C

Debat: Spar 25 mia. kr., og få bedre motorveje for hele Jylland

Søren Erikstrup, Havhusevej 6, Allingåbro
Hvorfor er der ikke nogen i Vejdirektoratet og Folketinget, der vågner op og spørger, om der findes en løsning, hvor E45 bliver aflastet markant, og Nord-, Vest- og Sydjylland samtidig tilgodeses?
Restauranter
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her