*

AGF

AGF forventer sæsonrekord og tæt på udsolgt til gyserkamp mod Viborg

»Fantastisk, der kommer så mange,« lyder det fra klubbens kommunikationschef.

Hvis AGF slår Viborg og resultatet mellem AaB og Silkeborg flasker sig, kan AGF undgå nedrykningsspillet. Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
AGF

Når AGF tager imod Viborg på Ceres Park kl. 16.00 er det med et måske udsolgt stadion.

Det fortæller Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

»Det er fantastisk, at der kommer så mange, hvilket viser, at aarhusianerne gerne vil AGF. Vi er enormt glade og ydmyge over, at så mange har lyst til at støtte os,« lyder kommunikationschefens reaktion på, at folk strømmer til Stadion Allé.

Søren Højlund Carlsen oplyser, at der i skrivende stund er blevet solgt over 17.000 billetter. Han tør dog ikke garantere, at vi kommer til at se et udsolgt stadion, men tør godt slå fast, at der bliver »tæt på udsolgt« og at sæsonrekorden med sikkerhed bliver slået. 

Den nuværende sæsonrekord lyder således på 13.658 tilskuere, der mødte op til sensommerens Superliga-kamp mod Brøndby IF, hvor de blågule maltrakterede AGF med hele 7-0. 

Vigtigheden af kampen mellem AGF og Viborg er ikke til at tage fejl af. Hvis AGF tager sejren mod Viborg og AaB tager point fra Silkeborg, så kan »De Hvii'e« nemlig undgå nedrykningsspillet, da de dermed sikrer sig 2. pladsen i nedrykningsgruppen. 

»Kampen har en rigtig stor betydning. Det vil være fantastisk, hvis vi kan nappe 2. pladsen i gruppen og undgå nedrykningspillet. For det er klart, at en nedrykning vil være rigtig svær,« siger Højlund Carlsen, som mener, at de mange tilskuere er endnu et udtryk for, at AGF er en fodboldby.

»Som John Stampe sagde engang: ”Der skal ikke mere end to på hælen og en på tåen til, før der kommer mange folk til fodbold i Aarhus,”« siger Søren Højlund Carlsen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tiden er kommet til at kæmpe for håndværkerfradraget

Poul-Henning Vietz, el-installatør, kandidat til Aarhus Byråd (K), Sommervej 9, Aarhus V
Bevarelse af håndværkerfradraget kan være med til at sikre det nødvendige antal lærepladser.

Debat: Midtbyen skal være for mennesker

Peter Adolfsen Løhmann, Bakkehegnet 27A, Hasle, Aarhus V
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her