*

AGF

AGF forventer sæsonrekord og tæt på udsolgt til gyserkamp mod Viborg

»Fantastisk, der kommer så mange,« lyder det fra klubbens kommunikationschef.

Hvis AGF slår Viborg og resultatet mellem AaB og Silkeborg flasker sig, kan AGF undgå nedrykningsspillet. Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
AGF

Når AGF tager imod Viborg på Ceres Park kl. 16.00 er det med et måske udsolgt stadion.

Det fortæller Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

»Det er fantastisk, at der kommer så mange, hvilket viser, at aarhusianerne gerne vil AGF. Vi er enormt glade og ydmyge over, at så mange har lyst til at støtte os,« lyder kommunikationschefens reaktion på, at folk strømmer til Stadion Allé.

Søren Højlund Carlsen oplyser, at der i skrivende stund er blevet solgt over 17.000 billetter. Han tør dog ikke garantere, at vi kommer til at se et udsolgt stadion, men tør godt slå fast, at der bliver »tæt på udsolgt« og at sæsonrekorden med sikkerhed bliver slået. 

Den nuværende sæsonrekord lyder således på 13.658 tilskuere, der mødte op til sensommerens Superliga-kamp mod Brøndby IF, hvor de blågule maltrakterede AGF med hele 7-0. 

Vigtigheden af kampen mellem AGF og Viborg er ikke til at tage fejl af. Hvis AGF tager sejren mod Viborg og AaB tager point fra Silkeborg, så kan »De Hvii'e« nemlig undgå nedrykningsspillet, da de dermed sikrer sig 2. pladsen i nedrykningsgruppen. 

»Kampen har en rigtig stor betydning. Det vil være fantastisk, hvis vi kan nappe 2. pladsen i gruppen og undgå nedrykningspillet. For det er klart, at en nedrykning vil være rigtig svær,« siger Højlund Carlsen, som mener, at de mange tilskuere er endnu et udtryk for, at AGF er en fodboldby.

»Som John Stampe sagde engang: ”Der skal ikke mere end to på hælen og en på tåen til, før der kommer mange folk til fodbold i Aarhus,”« siger Søren Højlund Carlsen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: International ros til Aarhus, kulturen er lige i øjet

Steen B. Andersen (S), formand for Kulturudvalget

Ali Nuur (S), medlem af Kulturudvalget

I disse år er det vigtigt, at vi beholder begge ben på jorden, men det er samtidig også svært at skjule vores begejstring.

Debat: Vandscootere og jetski truer sikker fritidssejlads

Jørgen Bargisen, på vegne af foreningerne på Aarhus Lystbådehavn v/Samarbejdsudvalget for Tursejlere og Fællesrådet for foreninger/klubber på FTL Havnen
Reglerne for brug af vandscootere og jetski bør strammes. Ellers er det kun et spørgsmål om tid, før nogen kommer alvorligt til skade eller bliver dræbt.

Debat: Når man skyder gråspurve med kanoner, ender man med at lave store huller i luften

Michael Sandberg, forstander AVU-området VUC Aarhus

Karsten Larsen, forstander Egå Produktionshøjskole

P. C. Asmussen, forstander Gøglerproduktionsskolen

Claus Bentsen, forstander, Århus Produktionsskole

Hvis det skal lykkes at få flere unge i arbejde eller uddannelse, skal der tænkes nyt, og der skal justeres på rammer og samarbejde – en ny strukturreform er ikke svaret.
Restauranter

Tag selv vinen med

Vi koncentrerer os om maden, så sørger gæsterne for vinen, siger Le Basilic i Aarhus. Maden kunne nu godt trænge til mere opmærksomhed.

En bid af Italien

Anmeldelse: Restaurant Passione er et autentisk, italiensk spisested, som trods skønhedsfejl efterlader et sympatisk indtryk.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Artikelserie: Byens nye bands

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her