*

AGF

AGF forventer sæsonrekord og tæt på udsolgt til gyserkamp mod Viborg

»Fantastisk, der kommer så mange,« lyder det fra klubbens kommunikationschef.

Hvis AGF slår Viborg og resultatet mellem AaB og Silkeborg flasker sig, kan AGF undgå nedrykningsspillet. Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
AGF

Når AGF tager imod Viborg på Ceres Park kl. 16.00 er det med et måske udsolgt stadion.

Det fortæller Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

»Det er fantastisk, at der kommer så mange, hvilket viser, at aarhusianerne gerne vil AGF. Vi er enormt glade og ydmyge over, at så mange har lyst til at støtte os,« lyder kommunikationschefens reaktion på, at folk strømmer til Stadion Allé.

Søren Højlund Carlsen oplyser, at der i skrivende stund er blevet solgt over 17.000 billetter. Han tør dog ikke garantere, at vi kommer til at se et udsolgt stadion, men tør godt slå fast, at der bliver »tæt på udsolgt« og at sæsonrekorden med sikkerhed bliver slået. 

Den nuværende sæsonrekord lyder således på 13.658 tilskuere, der mødte op til sensommerens Superliga-kamp mod Brøndby IF, hvor de blågule maltrakterede AGF med hele 7-0. 

Vigtigheden af kampen mellem AGF og Viborg er ikke til at tage fejl af. Hvis AGF tager sejren mod Viborg og AaB tager point fra Silkeborg, så kan »De Hvii'e« nemlig undgå nedrykningsspillet, da de dermed sikrer sig 2. pladsen i nedrykningsgruppen. 

»Kampen har en rigtig stor betydning. Det vil være fantastisk, hvis vi kan nappe 2. pladsen i gruppen og undgå nedrykningspillet. For det er klart, at en nedrykning vil være rigtig svær,« siger Højlund Carlsen, som mener, at de mange tilskuere er endnu et udtryk for, at AGF er en fodboldby.

»Som John Stampe sagde engang: ”Der skal ikke mere end to på hælen og en på tåen til, før der kommer mange folk til fodbold i Aarhus,”« siger Søren Højlund Carlsen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her