*

Kommunalvalg Aarhus
AGF

AGF-træner: Jeg kommer ikke til at male alt sort

Trods det fjerde nederlag på stribe fandt David Nielsen lyspunkter i 0-1 i Randers.

Fire kampe som chef, fire nederlag. David Nielsens entre i AGF som ny træner har ikke været et jubeloptog gennem byen. Søndag tabte AGF 0-1 i Randers. På et selvmål og efter at Daniel A. Pedersen blev vist ud efter en times spil.

»Der var mange ting, der fungerede. Vi fik nye folk ind, som hjalp godt. Så kommer jeg ikke til at male alt sort. En ting er vigtig: vi skal ikke hjælpe modstandene med at slå os. Det har vi gjort et par gange. Det er det, vi skal blive bedre til,« sagde David Nielsen efter kampen.

Han mente, at AGF i den første time var det bedste hold.

»Vi kan roligt sige, at udvisningen ændrede kampen. Daniel A. Pedersen havde spillet fremragende indtil da, så det gjorde ondt på os. Det er nemt at give ham skylden, men det er ikke det, det handler om. Vi kunne godt have forsvaret et point hjem eller have scoret i undertal. Randers lugtede blod, da vi fik en mand vist ud. Det ændrede alt. Indtil da var vi det bedste hold,« sagde AGF-træneren.

I de kommende to uger – hvor der er Superliga-pause på grund af landskampe – får AGF rigeligt at arbejde med.

»Nu er det nemt at generalisere over fire kampe. Hver kamp har sit eget liv. Vi skal blive smartere til at få tingene over på vores side. Lige nu finder vi måder at tabe på, som er unødvendige. Vi skal være klogere. Det har jeg fokus på. Vi spillede roligt med den rette tænding i første halvleg. Vi havde defensiv kontrol, som jeg måske har savnet i de forrige kampe. Det havde vi i dag. Det var godt at se, der er meget, der fungerer. Men jeg er ikke tilfreds med, at vi tabte,« kom det fra AGF-træneren.

Udvisning kostede for AGF i middelmådigt lokalopgør

I de fire kampe har AGF kun scoret et regulært mål, nemlig mod FC Nordsjælland.

»Vi leder efter mål, men igen så havde vi nogle muligheder mod Randers. Jakob Ankersen var alene igennem i starten af kampen. Vi skal score mål, men vi skal også stoppe modstanderne fra at score. Mod Randers FC fandt vi den rette balance mellem offensiven og defensiven,« mente David Nielsen.

Næste opgave for AGF er endnu et lokalopgør, denne gang mod Silkeborg.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hash på skoleskemaet

Emil Lunau Bentsen, byrådskandidat (C), Johan Langes vej 11, Aarhus | Victoria Drummond Kilpatrick, byrådskandidat (C), Vestervangen 32 | Charlotte Welzel Andersen, byrådskandidat (C), Saltholmgade 23 | Sebastian Joubert Kaimson, byrådskandidat (C), Vester Allé 21, Aarhus
Hvordan er det kommet så vidt, at det nu er acceptabelt blandt unge at tage stoffer? Noget af forklaringen kan være, at vi i Aarhus har svigtet de unge ved at nedprioritere SSP-samarbejdet.
Restauranter
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her