*

Seneste AGF
22.06

Ung angriber vil slå sit navn fast i Superligaen

Kasper Junker er hentet til AGF fra Randers FC. Han kommer til klubben med høje ambitioner, selv om han er bevidst om, at det bliver vanskeligt at skabe sig en plads som holdets forreste mand. Men sulten, det er han.
16.06

AGF skal over 40 scoringer

I Superligaen rykker man som regel ned, hvis man ikke laver 40 mål i en sæson. Og det er endda ikke altid nok.
30.05

AGF-målmand om rival: Han skal være god…

Steffen Rasmussen har ingen problemer med, at klubben henter en ny målmand. AGF-reserven Lukas Fernandes vil lede efter en ny klub, når han har været med på det danske OL-landshold i Sydkorea.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Debatindlæg

Debat: Skal studenterhuen være en karakterbog?

Kamma Ankjærø, Ny Munkegade, Aarhus C
»Jeg skriver ikke min sidste studentereksamenskarakter i huen,« siger Mikkel Skovgaard Hansen i Jyllands-Posten den 19/6.

Debat: Kære borgmester Jacob Bundsgaard

Anne Kjeld Pedersen, formand for Birkebakkens Forældreforening og medlem af bestyrelsen i LEV Aarhus, Hasselbakken 63, Hasselager
Der er mennesker med handicap i din by, som afvikler snarere end udvikler sig, fordi de ikke får den hjælp og støtte, som de har behov for.
Sommerferie

Sommerferie for børn.

Se, hvad der sker i sommerferien i Aarhus
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

498 g bøf blev til 256 g mad

Kødsvind: Hvad kan man egentlig forvente af kød på tallerkenen, når man bestiller en 500 grams ribeye. Vi lod det komme an på en prøve.
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her