*

Seneste AGF
16:09

Cornelius får chancen mod AGF

Ståle Solbakken har løftet sløret for sine fire ændringer til pokalfinalen. Stephan Petersen starter lidt overraskende for AGF.
03.05

Har AGF overhovedet en chance i den pokalfinale?

AGF har ikke vundet i de ni seneste superliga-kampe. FCK er på vej mod mesterskabet og lavede fem mål i weekenden. Men manden bag AGF’s seneste pokaltriumf ser alligevel mulighed for en ny titel.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Debatindlæg

Debat: Folk misforstår workshops

Henning Sejer Jakobsen, innovationskonsulent Teknologisk Institut forfatter til bogen ”Kunsten at gennemføre en workshop” Kongsvang Allé 29, Aarhus C
Mange arrangementer bliver fejlagtigt annonceret som workshops.

Debat: Opera, børn og unge

Uffe Lindum, operafan siden 1957 Damledet 21, Hundslund

Debat: Diis og uafhængigheden

Ib Christensen, fhv. MEP og MF Gørtlervej 26, Randers
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Ujævn italiensk klassiker

Restaurant Italia er et hyggeligt spisested, hvor man langt hen ad vejen får god valuta for pengene. Men det kniber med at holde en ensartet standard.

Fuld fart i gastronomisk tempo

At spise på Gastromé er en helaftensforestilling af højeste klasse. Her oplever man, hvordan mad, vin og service kan gå op i en højere enhed, når et sammentømret hold af kokke og tjenere viser deres overlegenhed.
Seneste AGF nyheder
16:09

Cornelius får chancen mod AGF

Ståle Solbakken har løftet sløret for sine fire ændringer til pokalfinalen. Stephan Petersen starter lidt overraskende for AGF.
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her