*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Restauranter

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.

Aarhus’ ældste kinesiske restaurant, China Wok House, har skiftet adresse til Åboulevarden 64. Foto: Ida Munch

En æra er forbi. Siden 1976 har den kinesiske restaurant China Wok House ligget på hjørnet mellem Søndergade og Sønder Allé i hjertet af strøget. Restauranten, der var den første i Danmark til at sælge China-bokse, flyttede den 29. juli til Åboulevarden 64.

Bestyrer Carsten Cheung oplyser, at skiftet sker på grund af, at lokalerne i Søndergade ikke længere er til rådighed.

»Det bliver selvfølgelig anderledes at have restauranten ved åen i stedet. Jeg tror og håber dog på, at vi kan gøre det bedre hernede. Vi valgte at flytte restauranten og altså ikke lukke den, fordi vi tror på vores brand,« siger han.

Restauranten satser på at køre det samme koncept med nye tiltag. Kinesisk streetfood skal nu på menuen, og prioriteterne er bedre buffet og China-bokse. Personalet er også intakt.

»Vi gør det bedre hver dag og mangler stadig præcist at finde ud af, hvordan det nye sted skal være. Vi håber, at det hele vil være på plads i 2018,« siger Carsten Cheung.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Politisk velfærdsplat

Uffe Lindum, Damledet 21, 8350 Hundslund
I et og alt kan jeg bekræfte essensen af det indlæg, Inge Meyer i Tilst 8/9 havde i JP.

Debat: Efterlyses: Social fornuft på de aarhusianske byggepladser

Poul-Henning Vietz, kredsformand i TEKNIQ-EL-Aarhus
Lærlinge er en mangelvare. Det gælder inden for rigtig store dele af installations- og byggebranchen og skyldes ikke mindst, at alt for lille en del af de unge vælger at tage en erhvervsuddannelse.

Debat: Problemet med socialt arbejde

Ali Aminali, socialrådgiver, byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti, Mårslet
Vi bør kræve mere af den sociale indsats i Gellerup. Især når man tager alle de penge, der smides i prestigeprojektet, i betragtning.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Biler
Den praktiske Volvo er på vej og vil være helt sin egen
Volvos nye XC40 er designet til moderne storbymennesker. Derfor er bilen proppet med praktiske detaljer, men også topmoderne teknik. Dansk introduktion til februar næste år. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her