*

Kommunalvalg Aarhus
Restauranter

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.

Aarhus’ ældste kinesiske restaurant, China Wok House, har skiftet adresse til Åboulevarden 64. Foto: Ida Munch

En æra er forbi. Siden 1976 har den kinesiske restaurant China Wok House ligget på hjørnet mellem Søndergade og Sønder Allé i hjertet af strøget. Restauranten, der var den første i Danmark til at sælge China-bokse, flyttede den 29. juli til Åboulevarden 64.

Bestyrer Carsten Cheung oplyser, at skiftet sker på grund af, at lokalerne i Søndergade ikke længere er til rådighed.

»Det bliver selvfølgelig anderledes at have restauranten ved åen i stedet. Jeg tror og håber dog på, at vi kan gøre det bedre hernede. Vi valgte at flytte restauranten og altså ikke lukke den, fordi vi tror på vores brand,« siger han.

Restauranten satser på at køre det samme koncept med nye tiltag. Kinesisk streetfood skal nu på menuen, og prioriteterne er bedre buffet og China-bokse. Personalet er også intakt.

»Vi gør det bedre hver dag og mangler stadig præcist at finde ud af, hvordan det nye sted skal være. Vi håber, at det hele vil være på plads i 2018,« siger Carsten Cheung.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Mikrolån Aarhus: Intelligent aktivering

Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold & Beskæftigelse (SF)
Mikrolån kan være en gave til borgere, der skal i beskæftigelse. Ordningen er en succes, og det skyldes en stram lovgivning, at den ikke er blevet mere udbredt.

Debat: Borgerinddragelse skal prioriteres højere

Knud N. Mathiesen, byrådsmedlem (DF)
Borgerinddragelse skal prioriteres højere i det kommende nye byråd i Aarhus Kommune.

Debat: Giv aarhusianerne en grøn garanti ved nye bebyggelser

Anja Rehfeld Bærentsen, by- og regionsrådskandidat (K), bestyrelsesmedlem i Århus, Konservative Vælgerforening
Hvis vi kun tænker på økonomi og på at maksimere antallet af borgere i nybyggerier, er der risiko for, at vi glemmer selve sjælen i Aarhus.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her