*

Kommunalvalg Aarhus
Restauranter

Hotel Royal udvider med ny bistro

En billigere bistro åbner i Hotel Royal til august.

Restaurant Royal har plads til omkring 20 gæster, men snart åbner Bistro Royal med plads til yderligere 60 gæster. Arkivfoto: Bjørn Marcus Trappaud

Fra 1. august bliver Hotel Royal udvidet med en helt ny bistro. Der vil både være lavere priser og mere plads.

»Vi vil gerne ud og vise aarhusianerne, at det ikke er dyrere at spise herinde end alle andre steder. Nu er det jo en studenterby, så der skal være lidt for enhver hernede,« siger køkkenchef Jack Cramer.

Han fortæller, at menuen bl.a. bliver mere lettilgængelig i priserne end restauranten, som fortsætter i samme stil som hidtil med »fine dining«.

Kongemåltid i et sidegemak

Bistroen rykker op til atriummet, hvor der er plads til 60 gæster, og som nu bliver brugt til morgenmadsservering for hotellets gæster og arrangementer, som f.eks. ved bryllupper.

Både morgenmad og arrangementer bliver der ved med at være i atriummet, og derfor har bistroen kun åbent fra tirsdag til fredag i aftentimerne.

Favoritsted: På taget af Hotel Royal slipper man for Midtbyens larm og trængsel

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hvem er de private investorer, der vil bygge en ny lufthavn?

Per Hovgaard, Niels Bohrs Vej 28, Viby J
I mange år er det ikke lykkedes at sætte navne på de private investorer, der angiveligt står klar til at skyde penge i en ny lufthavn til Aarhus. Så spørgsmålet er, hvem disse investorer er?

Debat: »Glas og beton ældes ikke med ynde«

Henrik Dahlin, stud.theol., Carl Holst-Knudsens Vej 2, Aarhus C

Debat: Var der også bander dengang?

Kamma Ankjærø, Ny Munkegade 80 Aarhus C
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her