*

Restauranter

Hotel Royal udvider med ny bistro

En billigere bistro åbner i Hotel Royal til august.

Restaurant Royal har plads til omkring 20 gæster, men snart åbner Bistro Royal med plads til yderligere 60 gæster. Arkivfoto: Bjørn Marcus Trappaud

Fra 1. august bliver Hotel Royal udvidet med en helt ny bistro. Der vil både være lavere priser og mere plads.

»Vi vil gerne ud og vise aarhusianerne, at det ikke er dyrere at spise herinde end alle andre steder. Nu er det jo en studenterby, så der skal være lidt for enhver hernede,« siger køkkenchef Jack Cramer.

Han fortæller, at menuen bl.a. bliver mere lettilgængelig i priserne end restauranten, som fortsætter i samme stil som hidtil med »fine dining«.

Kongemåltid i et sidegemak

Bistroen rykker op til atriummet, hvor der er plads til 60 gæster, og som nu bliver brugt til morgenmadsservering for hotellets gæster og arrangementer, som f.eks. ved bryllupper.

Både morgenmad og arrangementer bliver der ved med at være i atriummet, og derfor har bistroen kun åbent fra tirsdag til fredag i aftentimerne.

Favoritsted: På taget af Hotel Royal slipper man for Midtbyens larm og trængsel

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vi vil leve op til vores værdier i hjemmeplejen

Kirsten Høgh Obling, viceområdechef Område Midt, Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune
Når vi er sammen med ældre borgere i hjemmeplejen i Aarhus, handler det for os om de tre værdier troværdighed, respekt og engagement.

Debat: Uddan flere læger

Nicolaj Bang, gruppeformand for De Konservative i Region Midtjylland, Hovedgaden 24, Brabrand
Lægemanglen er massiv og stigende. Længe har vi manglet psykiatere, men nu meldes det, at to af tre lægepraksisser ikke modtager nye patienter.

Debat: Besparelser på børnechecken rammer foreninger

Rabih Azad-Ahmad, spidskandidat for Det Radikale Venstre Aarhus og kulturrådmand
Der er ingen tvivl om, at regeringens forslag om at spare på børnechecken vil ramme børn fra familier med smalle pengepunge.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her