*

Restauranter

Ny burgerbar med ultralokale råvarer

Skæring får et nyt spisested, når Connie Jakobsen slår dørene op for The Burger Concept i Kystcenteret

Den 51-årige Connie Jakobsen fra Skødstrup går i sine sønners fodspor og udlever sin drøm om at blive selvstændig.

Sønnerne, Simon og Morten, står bag Francks Dyrefoder, der startede som en webshop og efter 10 år har fem butikker i kæden.

»Jeg har været dagplejemor i 26 år i Skødstrup, og i samråd med mine sønner og min mand, synes jeg, det var tid til at prøve mig af som selvstændig. Jeg har også arbejdet for mine sønner og vil gerne lære af dem. De er kommet med rigtig mange nyttige råd og er gode at have i baglandet, og jeg kan altid trække på dem og mine svigerdøtre,« siger den nybagte burgerbar-iværksætter med et efterfølgende smil.

Navnet er The Burger Concept, og Connie Jakobsen er rykket ind i Kystcenteret i Skæring.

»Konceptet er simpelt. Vi har kun en enkelt burger, og til den kan man tilkøbe ost og bacon. Og så kan kunderne købe den i forskellige størrelser med hjemmelavede pommes frites til.

Det er ultralokale råvarer, burgerne kommer til at indeholde i The Burger Concept med boller fra Bageriet Løgten, ost fra Risskov Ost, kød fra Risskov Slagteren og grøntsager fra Gartnergården i Skødstrup.

Ofrer penge på kvalitet

»Det skal være god kvalitet med fine råvarer, og det vil jeg gerne ofre lidt flere penge på. Og så vil jeg også gerne støtte de lokale specialbutikker, for hvis man ikke gør det, er det ikke sikkert, de bliver ved med at være her. Og så skal vi helt ind til byen, hvis det sker,« forklarer hun.

Næsten klar til åbning

Valget af placering faldt på Skæring, fordi der er et godt opland, og hun håber, der bliver forårs- og sommertravlhed, når der bliver liv i Egå Marina, som ligger tæt på burgerbaren.

Hun ved endnu ikke, hvor mange ansatte, hun skal have.

»Det er svært at sige. Hvis jeg bare vidste, om folk ville myldre ind fra dag et. Men jeg tænker, at jeg nok skal have tre,« siger Connie Jakobsen og oplyser, at åbningstiderne bliver hver dag fra klokken 11.30 til 21.

Connie Jakobsen regner med, at første åbningsdag bliver sidst i denne uge.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Et opråb fra en pårørende

Jesper van der Schaft, pårørende til psykisk syg, Haslevej 20, 1.-6, Åbyhøj
Sig nej til, at psykisk syge kan miste deres bolig under indlæggelse på en af de nye 150 pladser i behandlingspsykiatrien.

Debat: Det magiske halve sekund

Pelle Harris Krog, lægestuderende, frivillig v. Læger uden Grænsers landsindsamling, Vesterbrogade 31, 2. th., Aarhus C
Når Læger uden Grænser går på gaden den 28. maj for at samle ind til nødstedte mennesker verden over, går flere af Aarhus’ borgere med.

Debat: Bilracerbane på Wedelslund Gods: Vi har brug for en kommunal sagsbehandling

Jørgen Warberg, HD, civiløkonom, merkonom, registreret revisor emeritus, Galten
De færreste i Galten-Skovby er opmærksomme på den miljøforurening, en racerbane vil medføre. Derfor er der brug for en ordentlig kommunal sagsbehandling.
Restauranter

En bid af Italien

Anmeldelse: Restaurant Passione er et autentisk, italiensk spisested, som trods skønhedsfejl efterlader et sympatisk indtryk.

Mæt i en fart

Hos Dalle Valle kommer man først og fremmest for at blive mæt i en fart for et beskedent beløb, ikke for at få en gastronomisk oplevelse.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Artikelserie: Byens nye bands
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her