*

Kommunalvalg Aarhus
Restauranter

Burgerglad brandmand fik afværget brand i populær burgerbar

The Burger Shack på Frederiksgade håber på at kunne åbne igen på onsdag.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Et brandfilter i en emhætte fungerede ikke efter hensigten, og derfor gik der mandag aften klokken 20 ild i køkkenet hos The Burger Shack på Frederiksgade i Aarhus. Dog var burgerbaren så heldige, at have en kyndig fagperson på stedet, da der gik ild i emhætten.

»Vi var så heldige, at en af vores stamgæster, som tilfældigvis var derinde, er brandmand. Han så med det samme, hvordan det begyndte at ose, og evakuerede stedet, inden nogle andre nåede at reagere,« siger Philip Kejser Nykjær, kæde- og marketingschef i The Burger Shack.

Ejeren af burgerbaren fortæller, at de føler sig yderst heldige for netop den gæst, men kan dog ikke oplyse gæstens navn.

Sprængt vandrør skaber problemer i Bruuns Galleri

Da der gik ild i emhætten var der næsten fuldt hus i de små lokaler på Frederiksgade. Der var i alt 10 gæster til lokalernes 12 pladser. Gæsterne blev evakueret, men der var dog ingen, der var kommet til skade.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Skaderne nåede hele vejen op igennem skorstenen, og der har både mandag aften og tirsdag morgen været et hold på stedet for at rydde op og reparere skader efter branden. Ifølge Philip Kejser Nykjær er det udredende arbejde ved at blive udført, og de håber på igen at kunne åbne onsdag.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Østjyllands Brandvæsen.

Brand spærrede dele af havnen i Aarhus

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Mikrolån Aarhus: Intelligent aktivering

Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold & Beskæftigelse (SF)
Mikrolån kan være en gave til borgere, der skal i beskæftigelse. Ordningen er en succes, og det skyldes en stram lovgivning, at den ikke er blevet mere udbredt.

Debat: Borgerinddragelse skal prioriteres højere

Knud N. Mathiesen, byrådsmedlem (DF)
Borgerinddragelse skal prioriteres højere i det kommende nye byråd i Aarhus Kommune.

Debat: Giv aarhusianerne en grøn garanti ved nye bebyggelser

Anja Rehfeld Bærentsen, by- og regionsrådskandidat (K), bestyrelsesmedlem i Århus, Konservative Vælgerforening
Hvis vi kun tænker på økonomi og på at maksimere antallet af borgere i nybyggerier, er der risiko for, at vi glemmer selve sjælen i Aarhus.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her