*

Restauranter

Burgerglad brandmand fik afværget brand i populær burgerbar

The Burger Shack på Frederiksgade håber på at kunne åbne igen på onsdag.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Et brandfilter i en emhætte fungerede ikke efter hensigten, og derfor gik der mandag aften klokken 20 ild i køkkenet hos The Burger Shack på Frederiksgade i Aarhus. Dog var burgerbaren så heldige, at have en kyndig fagperson på stedet, da der gik ild i emhætten.

»Vi var så heldige, at en af vores stamgæster, som tilfældigvis var derinde, er brandmand. Han så med det samme, hvordan det begyndte at ose, og evakuerede stedet, inden nogle andre nåede at reagere,« siger Philip Kejser Nykjær, kæde- og marketingschef i The Burger Shack.

Ejeren af burgerbaren fortæller, at de føler sig yderst heldige for netop den gæst, men kan dog ikke oplyse gæstens navn.

Sprængt vandrør skaber problemer i Bruuns Galleri

Da der gik ild i emhætten var der næsten fuldt hus i de små lokaler på Frederiksgade. Der var i alt 10 gæster til lokalernes 12 pladser. Gæsterne blev evakueret, men der var dog ingen, der var kommet til skade.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Skaderne nåede hele vejen op igennem skorstenen, og der har både mandag aften og tirsdag morgen været et hold på stedet for at rydde op og reparere skader efter branden. Ifølge Philip Kejser Nykjær er det udredende arbejde ved at blive udført, og de håber på igen at kunne åbne onsdag.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Østjyllands Brandvæsen.

Brand spærrede dele af havnen i Aarhus

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Sløret kreativitet og fremsyn

Mogens Skjøth, cand.jur. og billedkunstner. Aaboulevarden 92, Aarhus
Har de mange kulturbyarrangementer og -initiativer sløret vores kreativitet og fremsyn?

Debat: En grøn og blå vision for Tangkrogen

Steen Bording Andersen, kulturudvalgsformand og medlem af Teknisk Udvalg (S)
Vi ønsker en debat om, hvordan man evt. kan transformere områder til et mere aktivt, bynært, rekreativt område.

Debat: Drop nu de retssager mod Aarhus Kommune

John Graversgaard, Byagervej 144, st. th., Beder
Det er beskæmmende at se en gruppe landbrugsfolk, som vil køre retssager mod kommunens indsats for at beskytte vores fælles drikkevand.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Bolig
Hemmeligheden bag 100 års møbelsucces: Intet overlades til tilfældighederne i familiefirma
Møbelproducenten Carl Hansen & Søn tager møbeldesign så seriøst, at produktionen hele tiden strømlines, mens de vigtigste danske designikoner samles under ét tag - senest Børge Mogensen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her