*

Restauranter

Burgerglad brandmand fik afværget brand i populær burgerbar

The Burger Shack på Frederiksgade håber på at kunne åbne igen på onsdag.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Et brandfilter i en emhætte fungerede ikke efter hensigten, og derfor gik der mandag aften klokken 20 ild i køkkenet hos The Burger Shack på Frederiksgade i Aarhus. Dog var burgerbaren så heldige, at have en kyndig fagperson på stedet, da der gik ild i emhætten.

»Vi var så heldige, at en af vores stamgæster, som tilfældigvis var derinde, er brandmand. Han så med det samme, hvordan det begyndte at ose, og evakuerede stedet, inden nogle andre nåede at reagere,« siger Philip Kejser Nykjær, kæde- og marketingschef i The Burger Shack.

Ejeren af burgerbaren fortæller, at de føler sig yderst heldige for netop den gæst, men kan dog ikke oplyse gæstens navn.

Sprængt vandrør skaber problemer i Bruuns Galleri

Da der gik ild i emhætten var der næsten fuldt hus i de små lokaler på Frederiksgade. Der var i alt 10 gæster til lokalernes 12 pladser. Gæsterne blev evakueret, men der var dog ingen, der var kommet til skade.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Skaderne nåede hele vejen op igennem skorstenen, og der har både mandag aften og tirsdag morgen været et hold på stedet for at rydde op og reparere skader efter branden. Ifølge Philip Kejser Nykjær er det udredende arbejde ved at blive udført, og de håber på igen at kunne åbne onsdag.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Østjyllands Brandvæsen.

Brand spærrede dele af havnen i Aarhus

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her