*

Restauranter

Wassim Hallal skal lave pizzaer til Friheden

Fastfood kan godt være stjernemad. Det vil Wassim Hallal bevise med en ny pizzabar.

Den fede fredag i Tivoli Friheden kan nu blive ekstra fed, hvis man vel at mærke kan lide pizza.

For gourmetkokken Wassim Hallal, der er bedst kendt for at have en af Aarhus' bedste restauranter, Frederikshøj, åbner en lille pizzabar, Pizza by WH, ved siden af friluftsscenen.

”Jeg er jo bedst kendt for mit arbejde på Frederikshøj, men har ambitioner om at bevise, at også quickfood kan leveres i høj kvalitet til mange mennesker og til en overkommelig pris. Det glæder jeg mig til at præsentere for Frihedens gæster,” siger Wassim Hallal til Smag Aarhus.

Han har desuden smørrebrødsforretningen F-Høj på Åboulevarden, hvor man kan købe klassisk smørrebrød, konditorkager og kaffe.

Samarbejdet mellem Tivoli Friheden og Wassim Hallal skal afprøves første gang fredag den 28. april, hvor Medina giver koncert. Herefter er pizzabaren åben, når der er Fed Fredag i forlystelsesparken og når der sidst på året er Jul i Friheden.

I Friheden er man spændt på publikums reaktion, siger direktør Henrik Ragborg Olesen.

Der er fire forskellige pizzaer at vælge imellem: vegetar-, teriyaki-, serrano- og salamipizza. De er så vidt muligt lavet af økologiske produkter, og pizzabakkerne er fremstillet af genbrugspap.

Der er i forvejen et rigt udvalg af spisesteder i Friheden. Restauranterne Terrassen, Friheden og Skovpavillonen er blandt de store, hertil kommer en række mindre barer, bl.a. Pizzakarussellen, der altså nu får ny konkurrence på det italienske felt.

Musikken kan også nydes med en gin og tonic i hånden. For Friheden får også en ny gin-bar, som er etableret i en container, der er designet til lejligheden af det aarhsuianske arkitektfirma Gjøde og Povlsgaard, som også har designet Den Uendelige Bro, der snart sættes op nedenfor Varna.

Gin-baren er åben ved udvalgte koncerter, og efter koncerten rykker bartenderne inden for i foyeren på Hermans til afterparty for dem, der vil feste videre.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal vi uligeløn til livs?

Anja Laursen , kredsformand Bente Alkærsig Rasmussen, Gert Petersen, Hanne Holst Long og Dorthe Sølvkær Ehlers kredsnæstformænd Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland Silkeborg

Debat: Pas dit eget barn hjemme med kommunalt tilskud

Birgit Liin, byrådskandidat for Venstre i Favrskov Kommune Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, Langå

Debat: Letbanen – også for Djursland!

Kirstine Bille, viceborgmester (SF), Syddjurs Kommune og medlem af Letbanerådet | Mads Nikolajsen, medlem af Norddjurs kommunalbestyrelse (SF), Midttrafiks bestyrelse og Letbanerådet
Udskyd Aarhus Ø-linjen og fokuser på at gøre letbanen til Djursland færdig.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Byens største partier skændes om folkeskoler

Planerne om nye folkeskoler går for langsomt, mener V og kalder S fodslæbende. En plat beskyldning, lyder det fra Peder Udengaard (S), som henviser til, at V ikke har stillet forslag om skolebyggeri i byrådet.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her