*

Restauranter

Wassim Hallal skal lave pizzaer til Friheden

Fastfood kan godt være stjernemad. Det vil Wassim Hallal bevise med en ny pizzabar.

Den fede fredag i Tivoli Friheden kan nu blive ekstra fed, hvis man vel at mærke kan lide pizza.

For gourmetkokken Wassim Hallal, der er bedst kendt for at have en af Aarhus' bedste restauranter, Frederikshøj, åbner en lille pizzabar, Pizza by WH, ved siden af friluftsscenen.

”Jeg er jo bedst kendt for mit arbejde på Frederikshøj, men har ambitioner om at bevise, at også quickfood kan leveres i høj kvalitet til mange mennesker og til en overkommelig pris. Det glæder jeg mig til at præsentere for Frihedens gæster,” siger Wassim Hallal til Smag Aarhus.

Han har desuden smørrebrødsforretningen F-Høj på Åboulevarden, hvor man kan købe klassisk smørrebrød, konditorkager og kaffe.

Samarbejdet mellem Tivoli Friheden og Wassim Hallal skal afprøves første gang fredag den 28. april, hvor Medina giver koncert. Herefter er pizzabaren åben, når der er Fed Fredag i forlystelsesparken og når der sidst på året er Jul i Friheden.

I Friheden er man spændt på publikums reaktion, siger direktør Henrik Ragborg Olesen.

Der er fire forskellige pizzaer at vælge imellem: vegetar-, teriyaki-, serrano- og salamipizza. De er så vidt muligt lavet af økologiske produkter, og pizzabakkerne er fremstillet af genbrugspap.

Der er i forvejen et rigt udvalg af spisesteder i Friheden. Restauranterne Terrassen, Friheden og Skovpavillonen er blandt de store, hertil kommer en række mindre barer, bl.a. Pizzakarussellen, der altså nu får ny konkurrence på det italienske felt.

Musikken kan også nydes med en gin og tonic i hånden. For Friheden får også en ny gin-bar, som er etableret i en container, der er designet til lejligheden af det aarhsuianske arkitektfirma Gjøde og Povlsgaard, som også har designet Den Uendelige Bro, der snart sættes op nedenfor Varna.

Gin-baren er åben ved udvalgte koncerter, og efter koncerten rykker bartenderne inden for i foyeren på Hermans til afterparty for dem, der vil feste videre.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Ferier er en fantastisk tid at arbejde i en sfo

Jan Olesen, ansat, Hasle SFO Alkevej 9, Egå
Specielt sommerferien er en rigtig god tid. Normeringen er i top, tempoet falder langsomt til næsten ugidelighed …
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Mange har sprunget 2017 over

4 af 10 aarhusianere har endnu ikke interesseret sig for kulturhovedstadsåret. Det er som forventet, mener både borgmester og ledelsen af Aarhus 2017.
Annonce
Svimlende smuk udstilling i Danmarks ældste by
Da Marco Polo ankom til Kina i det 13. århundrede, var han tydeligt begejstret for Østen, som på mange områder virkede mere avanceret end hans hjemlige Venedig. Aktuel udstilling på Museet Ribes Vikinger tilbyder et blik på den kultur, Polo så og beskrev. 
Se flere
Svimlende smuk udstilling i Danmarks ældste by
Da Marco Polo ankom til Kina i det 13. århundrede, var han tydeligt begejstret for Østen, som på mange områder virkede mere avanceret end hans hjemlige Venedig. Aktuel udstilling på Museet Ribes Vikinger tilbyder et blik på den kultur, Polo så og beskrev. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her