*

Restauranter

Wassim Hallal skal lave pizzaer til Friheden

Fastfood kan godt være stjernemad. Det vil Wassim Hallal bevise med en ny pizzabar.

Den fede fredag i Tivoli Friheden kan nu blive ekstra fed, hvis man vel at mærke kan lide pizza.

For gourmetkokken Wassim Hallal, der er bedst kendt for at have en af Aarhus' bedste restauranter, Frederikshøj, åbner en lille pizzabar, Pizza by WH, ved siden af friluftsscenen.

”Jeg er jo bedst kendt for mit arbejde på Frederikshøj, men har ambitioner om at bevise, at også quickfood kan leveres i høj kvalitet til mange mennesker og til en overkommelig pris. Det glæder jeg mig til at præsentere for Frihedens gæster,” siger Wassim Hallal til Smag Aarhus.

Han har desuden smørrebrødsforretningen F-Høj på Åboulevarden, hvor man kan købe klassisk smørrebrød, konditorkager og kaffe.

Samarbejdet mellem Tivoli Friheden og Wassim Hallal skal afprøves første gang fredag den 28. april, hvor Medina giver koncert. Herefter er pizzabaren åben, når der er Fed Fredag i forlystelsesparken og når der sidst på året er Jul i Friheden.

I Friheden er man spændt på publikums reaktion, siger direktør Henrik Ragborg Olesen.

Der er fire forskellige pizzaer at vælge imellem: vegetar-, teriyaki-, serrano- og salamipizza. De er så vidt muligt lavet af økologiske produkter, og pizzabakkerne er fremstillet af genbrugspap.

Der er i forvejen et rigt udvalg af spisesteder i Friheden. Restauranterne Terrassen, Friheden og Skovpavillonen er blandt de store, hertil kommer en række mindre barer, bl.a. Pizzakarussellen, der altså nu får ny konkurrence på det italienske felt.

Musikken kan også nydes med en gin og tonic i hånden. For Friheden får også en ny gin-bar, som er etableret i en container, der er designet til lejligheden af det aarhsuianske arkitektfirma Gjøde og Povlsgaard, som også har designet Den Uendelige Bro, der snart sættes op nedenfor Varna.

Gin-baren er åben ved udvalgte koncerter, og efter koncerten rykker bartenderne inden for i foyeren på Hermans til afterparty for dem, der vil feste videre.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Opråb til byrådet – letbanen er allerede forældet

Daniel Pedersson, by- og regionsrådskandidat (DF), Skejbyvej, Risskov
Byrådet holder sig selv for nar, når det stædigt forsvarer dets oprindelige beslutning. For master og køreledninger er en forældet teknologi.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her