*

Restauranter

Aarhus Street Food rammer snart 1,5 mio. gæster

Det første år for Aarhus Street Food går over al forventning for madmarkedet ved Aarhus Rutebilstation.

Aarhus Street Food har haft et besøgertal over al forventning i løbet af de første syv måneder. Arkivfoto

Madmarkedet ved Aarhus Rutebilstationen, Aarhus Street Food, har trukket flere gæster til end forventet. Antallet nærmer sig nu 1,5 mio. besøgende, skriver Aarhus Street Food i en pressemeddelelse. Det er på trods af forventningerne om, at der i løbet af det første år ville have 600.000 gæster.

Aarhus Street Food har boet ved Rutebilstationen siden august 2016.

I bygningen er der 680 siddepladser, men for at imødekomme den store menneskestrøm, udvider madmarkedet med 1.000 udendørs siddepladser. Det sker i løbet af de næste par måneder. Planen er også, at der skal være flere toiletter, loungemiljøer, legepladser og en scene.

Desuden bliver tre madboder, der ikke levede op til madmarkedets krav om mad lavet fra bunden, skiftet ud med tre nye. De tre nye madboder er The Pita Corner, Pasta Fresca og Charcuterie.

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her