*

Restauranter

En burgerrestaurant flytter ud – en anden flytter ind

Den nye restaurant Burger Boom forventer at åbne i slutningen af marts.

Burger Boom åbner i WeDoBurgers gamle lokaler i Østergade. Foto: Burger Boom

En ny burgerrestaurant åbner snart i Aarhus. Burger Boom annoncerede i februar, at det ville indtage Aarhus med en ny burgerbar. Nu kan ejeren meddele, at åbningen bliver en gang i slutningen af marts. Restauranten kommer til at ligge i WeDoBurgers tidligere lokaler på Østergade.  

»Jeg var på udkig efter nogle lokaler, og fandt så dem på Østergade. WeDoBurgers har jo ligget der før, og jeg syntes også, at det er en rigtig god placering« fortæller ejeren Yusuf Kocabas.

De nye burgerbarer har indtaget byen

Yusuf Kocabas ejer i forvejen pizzarestauranten Lille Alanya i Randers, som han har drevet i syv år.

Han fortæller, at Burger Boom forventer at åbne omkring slutningen af marts måned, og at de på dagen vil uddele gratis burgere.

Menuen byder bl.a. på irsk angus-kød og boller af tangmel, men også mere traditionelle burgere.

De nye burgerbarer har indtaget byen

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Politisk velfærdsplat

Uffe Lindum, Damledet 21, 8350 Hundslund
I et og alt kan jeg bekræfte essensen af det indlæg, Inge Meyer i Tilst 8/9 havde i JP.

Debat: Efterlyses: Social fornuft på de aarhusianske byggepladser

Poul-Henning Vietz, kredsformand i TEKNIQ-EL-Aarhus
Lærlinge er en mangelvare. Det gælder inden for rigtig store dele af installations- og byggebranchen og skyldes ikke mindst, at alt for lille en del af de unge vælger at tage en erhvervsuddannelse.

Debat: Problemet med socialt arbejde

Ali Aminali, socialrådgiver, byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti, Mårslet
Vi bør kræve mere af den sociale indsats i Gellerup. Især når man tager alle de penge, der smides i prestigeprojektet, i betragtning.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Festival sætter miljøet på menuen
Hearts & Minds-festivalen sætter fokus på miljøvenlig mad med stor åbningsmiddag på Godsbanen fredag aften. Men aarhusianerne er ikke altid villige til at betale for økologi, lyder det fra restauranten bag middagen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her