*

Restauranter

En burgerrestaurant flytter ud – en anden flytter ind

Den nye restaurant Burger Boom forventer at åbne i slutningen af marts.

Burger Boom åbner i WeDoBurgers gamle lokaler i Østergade. Foto: Burger Boom

En ny burgerrestaurant åbner snart i Aarhus. Burger Boom annoncerede i februar, at det ville indtage Aarhus med en ny burgerbar. Nu kan ejeren meddele, at åbningen bliver en gang i slutningen af marts. Restauranten kommer til at ligge i WeDoBurgers tidligere lokaler på Østergade.  

»Jeg var på udkig efter nogle lokaler, og fandt så dem på Østergade. WeDoBurgers har jo ligget der før, og jeg syntes også, at det er en rigtig god placering« fortæller ejeren Yusuf Kocabas.

De nye burgerbarer har indtaget byen

Yusuf Kocabas ejer i forvejen pizzarestauranten Lille Alanya i Randers, som han har drevet i syv år.

Han fortæller, at Burger Boom forventer at åbne omkring slutningen af marts måned, og at de på dagen vil uddele gratis burgere.

Menuen byder bl.a. på irsk angus-kød og boller af tangmel, men også mere traditionelle burgere.

De nye burgerbarer har indtaget byen

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Omsorgssvigt: Er Jørn Aarhus Kommunes lille dreng?

Rasmus Kjeldahl, direktør, Børns Vilkår
Anbragte børn og unge er blandt de mest udsatte borgere i velfærdsstaten Danmark.

Debat: Historisk mulighed for en god løsning nu

Bo Lindbirk, Solbjerg
Jeg synes ikke, at jeg vil undlade at kommentere en vis Niels J. L. Iversens svar på mit sidste indlæg i debatten om placeringen af hovedbanegården i Aarhus.
Restauranter

Madanmeldelse: Husmandsmad i Vestergade

Det er billigt at spise på La Forchetta. Til gengæld går det tydeligvis stærkt i køkkenet. Der er lidt samlebånd over serveringerne, og hvorfor skal man drikke sin vin af slidte og ridsede glas?

Tag selv vinen med

Vi koncentrerer os om maden, så sørger gæsterne for vinen, siger Le Basilic i Aarhus. Maden kunne nu godt trænge til mere opmærksomhed.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Artikelserie: Byens nye bands
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her