*

Restauranter

En burgerrestaurant flytter ud – en anden flytter ind

Den nye restaurant Burger Boom forventer at åbne i slutningen af marts.

Burger Boom åbner i WeDoBurgers gamle lokaler i Østergade. Foto: Burger Boom

En ny burgerrestaurant åbner snart i Aarhus. Burger Boom annoncerede i februar, at det ville indtage Aarhus med en ny burgerbar. Nu kan ejeren meddele, at åbningen bliver en gang i slutningen af marts. Restauranten kommer til at ligge i WeDoBurgers tidligere lokaler på Østergade.  

»Jeg var på udkig efter nogle lokaler, og fandt så dem på Østergade. WeDoBurgers har jo ligget der før, og jeg syntes også, at det er en rigtig god placering« fortæller ejeren Yusuf Kocabas.

De nye burgerbarer har indtaget byen

Yusuf Kocabas ejer i forvejen pizzarestauranten Lille Alanya i Randers, som han har drevet i syv år.

Han fortæller, at Burger Boom forventer at åbne omkring slutningen af marts måned, og at de på dagen vil uddele gratis burgere.

Menuen byder bl.a. på irsk angus-kød og boller af tangmel, men også mere traditionelle burgere.

<a href="http://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE8787478/gratis-burgere-giver-overnattende-gaester-foran-bilka-tilst/" target="_blank" id="_53cc0001-7648-43a7-94b7-4c1344c5f4fc">Gratis burgere giver overnattende gæster foran Bilka Tilst

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Ond spiral i sundhedssektoren

Jeannie Küster, Sadelmagertoften 97, Højbjerg
I dag er der ikke tid til at trøste fru Jensen, hvis hun sidder og er ked af det. For så bliver der bare endnu mindre tid til det næste besøg hos en anden borger.

Debat: Sygehus beklager besked til patient

Lisbeth Kallestrup, centerchef, Aarhus Universitetshospital
Erling Hansen fra Grenaa skrev 19/3 i JP Aarhus, at hans hustru på Aarhus Universitetshospital fejlagtigt havde fået besked om, at hun skulle have skyllet sin urinleder på Regionshospitalet Randers.

Debat: Regionsformandens argumentation halter

Claus Sørensen, Sygeplejerske Bronzealdervej 231, Hasle, 8210 Aarhus V.
Aarhus Universitetshospital er ikke et basissygehus for borgerne i Aarhus.
Restauranter
Annonce
Guides til Aarhus
Redaktionen anbefaler
Artikelserie: Byens nye bands
Annonce
Viden
Efter 10 års forskning: Læger vil opklare vuggedødens mysterium
Danske forskere har udviklet en metode til at studere blodprøver fra spædbørn. Det kan give et unikt indblik i børnenes risiko for forskellige genetiske sygdomme samt måske give indblik i årsagen til vuggedød. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her