*

Tophistorie
Seneste Restauranter
26.04

Fuld fart i gastronomisk tempo

At spise på Gastromé er en helaftensforestilling af højeste klasse. Her oplever man, hvordan mad, vin og service kan gå op i en højere enhed, når et sammentømret hold af kokke og tjenere viser deres overlegenhed.
19.04

Anmeldelse af Café Faust

Restaurant/café: Det er egentlig svært at forestille sig, at Åboulevarden for blot et par årtier siden var et temmelig kedsommeligt og ucharmerende virvar af tæt trafik. Vi sender en venlig tanke til fornuftige bypanlæggere.
12.04

Trist fastfood i retro-indpakning

Med sit ærkeamerikanske interiør og udtryk ligner The Diner til fuldkommenhed, hvad man kan opleve i USA. Men maden lever ikke op til, hvad man må forvente af en god diner.
05.04

Spis løs, men spis op

Restaurant: Hos den japanske restaurant Saichi kan man spise al den sushi, man kan rumme, til en fast pris, der dog forhøjes, hvis man levner for meget. Foretrækker man tilberedte retter, er der også et fint udvalg.
29.03

Anmeldelse af tapasbar Morena Mia

Blot 12 spisende gæster er der plads til i den nyåbnede tapasbar Morena Mia i Nørre Allé. Men både mad og servering er på meget højt niveau.
15.03

Fransk med hjertet på rette sted

Le Coeur de L’île i Aarhus er et ærligt sted med god mad og god valuta for pengene. Menuen er begrænset, men maden kreeres og serveres med så megen større følelse.
08.03

En fed aften på Den Lille Kro

Den Lille Kro i Nørre Alle har holdt pause, men er nu genopstået med nyt restauratørpar og den vante stil: gedigen gammeldags kromad. Men det kan også blive for meget af det fede.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Debatindlæg

Debat: Børnefamilier i bedre balance

Søren Fibiger Olesen, formand for Krifa Klokhøjen 4, Aarhus Nord
Børnefamilierne bør have en lovbestemt ret til at arbejde på deltid, mens børnene er små.
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Ujævn italiensk klassiker

Restaurant Italia er et hyggeligt spisested, hvor man langt hen ad vejen får god valuta for pengene. Men det kniber med at holde en ensartet standard.

Fuld fart i gastronomisk tempo

At spise på Gastromé er en helaftensforestilling af højeste klasse. Her oplever man, hvordan mad, vin og service kan gå op i en højere enhed, når et sammentømret hold af kokke og tjenere viser deres overlegenhed.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus
Det føles som en evighed
2. semifinale: AaB får udlignet AGF’s føring fra den første kamp, men AGF hiver den hjem, og tilskuerne løber på banen af begejstring; AGF er i finalen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her