*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

Tag hele familien under armen og lær nyt om dansk design

Der sættes fokus på dansk design før, nu og snart på O Space i de næste ni dage.

Der er vist ingen vej uden om Aarhus Havn i den næste uge, hvis man kan lide dansk design, når det er bedst.

Her finder Design Denmarks udstilling ”New Danish Modern” sted på O Space, det nye og meget rå udstillingssted i den hvide bygning lige over for Mellemarmen.

Den er der fra den 13.-21. oktober og byder på oplevelser for både børn og voksne.

Der er f.eks. tre designudstillinger, foredrag af designere og producenter, åbne designstudios, workshops, åben vurderingsdag med Bruun Rasmussen Kunstauktioner og meget andet.

Klassikere i en ny kontekst

En af udstillingerne, ”Reflections”, viser udvalgte danske klassikere, som sættes op mod nutidens design, og på ”Designrådets Årspris” kan man opleve designvindere gennem årtier.

Designrådet har siden 1980 uddelt sin årspris til en designer, hvis produkt eller løsning har været udfordrende på sit område og i sin tid, så her kan man se alle former for design, lige fra tekstiler fra Kvadrat over en stomipose fra Coloplast og en stribet T-shirt fra Nørgaard til Piet Heins ikoniske ellipsebord.

”New Danish Modern” er kommet til Aarhus som et led i kulturhovedstadsåret, hvor man blandt meget andet også gerne vil sætte fokus på den type design, som Danmark er blevet så kendt for.

Arrangøren, Design Denmark, opfordrer til, at man tager resten af familien under armen og kommer ned til workshops, hvor man kan samskabe, forme og forestille sig fremtidens design.

Man kan også i ugens løb blive lidt klogere ved at gå til foredrag, ligesom man kan gå i designdybden med en række masterclasses.

Man kan se hele programmet på designdenmark.dk

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Opfordring til Folketinget: Udbyg rute 26 fra Aarhus til Viborg – nu

Nils Borring, Borgmester (S), Favrskov Kommune | Steen Vindum, Borgmester (V), Silkeborg Kommune | Torsten Nielsen, Borgmester (K), Viborg Kommune
Etableringen af den planlagte nye rute 26 er en rigtig god idé, og det kan faktisk kun gå for langsomt med at få pengene afsat og spaden i jorden.

Debat: Det skulle ikke kunne lade sig gøre

Elisabeth A. Glenthøj, cand.theol., Præstegyden 5, Samsø

Debat: Klog og visionær fusion

Keld Albrechtsen, bestyrelsesformand, Brabrand Boligforening | Keld Laursen, adm. direktør, Brabrand Boligforening
Meddelelsen om, at Langkær Gymnasium og Aarhus Tech går mod en fusion, er en usædvanlig god nyhed for de unge i Aarhus Vest.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her