*

Aarhus

Ung mand stukket med kniv i Toveshøj: Nægter at udtale sig

En 20-årig mand blev onsdag aften stukket overfladisk i ballen ud for Fredens Moske på Edwin Rahrs Vej.

Onsdag aften blev Østjyllands Politi kaldt til det vestlige Aarhus, hvor en 20-årig mand var blevet stukket med en kniv i ballen.

Knivstikkeriet skete ud for Fredens Moske bagved Bazar Vest på Edwin Rahrs Vej i Toveshøj, hvor der opstod uroligheder omkring kl. 20.30. Det var den 20-åriges ven, der anmeldte overfaldet.

Politiets efterforskning af episoden besværliggøres noget af, at den 20-årige mand hverken vil udtale sig om eller melde overfaldet.

»Vi er i gang med efterforskning. Men den bliver klart vanskeliggjort af, at forurettede ikke vil hjælpe,« siger Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Derfor vil man hos Østjyllands Politi meget gerne høre fra vidner, der måtte have set eller vide noget om episoden.

Hvorvidt der allerede er mistænkte, ønsker Jakob Christiansen ikke at udtale sig om. Men der er torsdag morgen ingen anholdt.

I forsommeren var det vestlige Aarhus særligt præget af uroligheder på grund af en bandekonflikt, men der er ikke noget, der tyder på, at knivstikkeriet er banderelateret.

»Vi har et godt kendskab til bandemiljøet og ved, hvem de forskellige parter er, og vi vurderer ikke umiddelbart, at forurettede er en del af bandekonflikten,« lyder det fra Jakob Christiansen, der fortæller, at den 20-årige kun blev såret let og ikke behøvede behandling.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Efterlyses: Social fornuft på de aarhusianske byggepladser

Poul-Henning Vietz, kredsformand i TEKNIQ-EL-Aarhus
Lærlinge er en mangelvare. Det gælder inden for rigtig store dele af installations- og byggebranchen og skyldes ikke mindst, at alt for lille en del af de unge vælger at tage en erhvervsuddannelse.

Debat: Problemet med socialt arbejde

Ali Aminali, socialrådgiver, byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti, Mårslet
Vi bør kræve mere af den sociale indsats i Gellerup. Især når man tager alle de penge, der smides i prestigeprojektet, i betragtning.

Debat: Politisk velfærdsplat

Uffe Lindum, Damledet 21, 8350 Hundslund
I et og alt kan jeg bekræfte essensen af det indlæg, Inge Meyer i Tilst 8/9 havde i JP.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Yoga med øl – er det en joke?
Det er det ikke i Aarhus, hvor der de næste dage er videnfestival om mad, og hvor man fusionerer det, der i århundreder er blevet brugt som terapi for både krop og sjæl: øl og yoga. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her