*

Aarhus

Ny, nervepirrende attraktion på toppen af Aarhus

I slutningen af august åbner Salling "Rooftop" på toppen af stormagasinet. Et af elementerne i det offentlige område er en rampe med glasbund, hvor man kan se langt ned - og vidt omkring.

Hvad kræver det at montere en 18 meter lang glasrampe i 25 meters højde over Strøget? Grundig planlægning, en stor kran, en håndfuld smede, overblik og en flaske vinduesrens.

Det er selvsagt ikke nogen almindelig opgave at løfte en 9 tons tung bro op over Strøget. Det er formålet nu heller ikke. Når Salling i slutningen af august åbner det offentlige uderum ”Rooftop” på taget af stormagasinet bliver en af attraktionerne rampen med glasbund, der vil række flere meter ud over facaden.

360 grader: Sådan bliver udsigten fra "Rooftop"

Brug musen eller bevæg din mobiltelefon for at se dig omkring. Foto: Morten Nystrup

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Kronik: Så opdrag for h… jeres børn

Joachim Nielsen, partner hos Idefilm og Think Big
De bliver små uforskammede og ulidelige sataner uden nogen form for rimelig ydmyghed.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.

Debat: Det nye Museum Ovartaci

Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse, politisk Leder for SF-Aarhus
Det er en mærkesag for SF, der endelig bliver til virkelighed, når byrådet beslutter, i hvilken form Museum Ovartaci skal videreføres.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her