*

Aarhus

Driftsforstyrrelser har tørlagt flere områder i Aarhus for varmt vand

Fjernvarmen er afbrudt frem til kl. 13 ifølge AffaldVarme Aarhus.

Torsdag kl. 10.30 forsvandt det varme vand i store dele af Aarhus.

Det er driftsforstyrrelser, der ifølge AffaldVarme Aarhus er skyld i, at fjernvarmen er blevet afbrudt - og det går ud over det varme vand.

Driftsforstyrrelserne gælder det meste af Aarhus C, Aarhus Ø, Frederiksbjerg, Hasle og enkelte steder i Viby og Åby.

»Jeg tror, der er tale om cirka 20-30 pct. af AffaldVarmes kunder«, fortæller John Helligsø, der er maskinmester ved AffaldVarme.

Han forklarer, at det er varmeproduktionsanlægget, som er gået ud på grund af en teknisk fejl, men at AffaldVarme arbejder på at få anlægget op at køre igen så hurtigt som muligt.

»Lige nu regner vi med, at det virker igen kl. 13., men der kan godt være enkelte forbrugere yderst i vores varmeforsyningsdistrikter, som stadig mangler vand efter kl. 13,« siger maskinmesteren, der dog forsikrer, at de nok skal få varmen tilbage.

»Vi gør i hvert fald, hvad vi kan for at få det op at stå igen.«

Hvis man er ramt af driftsforstyrrelserne, kan man følge med på AffaldVarmes egen side for at se, hvordan det går med arbejdet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her