*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

Driftsforstyrrelser har tørlagt flere områder i Aarhus for varmt vand

Fjernvarmen er afbrudt frem til kl. 13 ifølge AffaldVarme Aarhus.

Torsdag kl. 10.30 forsvandt det varme vand i store dele af Aarhus.

Det er driftsforstyrrelser, der ifølge AffaldVarme Aarhus er skyld i, at fjernvarmen er blevet afbrudt - og det går ud over det varme vand.

Driftsforstyrrelserne gælder det meste af Aarhus C, Aarhus Ø, Frederiksbjerg, Hasle og enkelte steder i Viby og Åby.

»Jeg tror, der er tale om cirka 20-30 pct. af AffaldVarmes kunder«, fortæller John Helligsø, der er maskinmester ved AffaldVarme.

Han forklarer, at det er varmeproduktionsanlægget, som er gået ud på grund af en teknisk fejl, men at AffaldVarme arbejder på at få anlægget op at køre igen så hurtigt som muligt.

»Lige nu regner vi med, at det virker igen kl. 13., men der kan godt være enkelte forbrugere yderst i vores varmeforsyningsdistrikter, som stadig mangler vand efter kl. 13,« siger maskinmesteren, der dog forsikrer, at de nok skal få varmen tilbage.

»Vi gør i hvert fald, hvad vi kan for at få det op at stå igen.«

Hvis man er ramt af driftsforstyrrelserne, kan man følge med på AffaldVarmes egen side for at se, hvordan det går med arbejdet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

KV17: Syddjurs – en del af noget større

Jan Kjær Madsen (R), byrådsmedlem i Syddjurs
Vi skal arbejde for, at vi binder vores kommune op i en større sammenhæng med en politik for en grøn omstilling og -udvikling.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her