*

Aarhus

Driftsforstyrrelser har tørlagt flere områder i Aarhus for varmt vand

Fjernvarmen er afbrudt frem til kl. 13 ifølge AffaldVarme Aarhus.

Torsdag kl. 10.30 forsvandt det varme vand i store dele af Aarhus.

Det er driftsforstyrrelser, der ifølge AffaldVarme Aarhus er skyld i, at fjernvarmen er blevet afbrudt - og det går ud over det varme vand.

Driftsforstyrrelserne gælder det meste af Aarhus C, Aarhus Ø, Frederiksbjerg, Hasle og enkelte steder i Viby og Åby.

»Jeg tror, der er tale om cirka 20-30 pct. af AffaldVarmes kunder«, fortæller John Helligsø, der er maskinmester ved AffaldVarme.

Han forklarer, at det er varmeproduktionsanlægget, som er gået ud på grund af en teknisk fejl, men at AffaldVarme arbejder på at få anlægget op at køre igen så hurtigt som muligt.

»Lige nu regner vi med, at det virker igen kl. 13., men der kan godt være enkelte forbrugere yderst i vores varmeforsyningsdistrikter, som stadig mangler vand efter kl. 13,« siger maskinmesteren, der dog forsikrer, at de nok skal få varmen tilbage.

»Vi gør i hvert fald, hvad vi kan for at få det op at stå igen.«

Hvis man er ramt af driftsforstyrrelserne, kan man følge med på AffaldVarmes egen side for at se, hvordan det går med arbejdet.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Sløret kreativitet og fremsyn
Mogens Skjøth, cand.jur. og billedkunstner. Aaboulevarden 92, Aarhus
Har de mange kulturbyarrangementer og -initiativer sløret vores kreativitet og fremsyn?
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen – fup eller fakta om budgetoverskridelser

Niels Peter Jensen, St. Blichers Vej 38, Åbyhøj
Efter at have læst artiklen ”V: Letbanen er blevet alt for dyr” i JP Aarhus 13/9 vil jeg – og sikkert mange andre – gerne som skatteyder have opklaret, om der er fejl i artiklen.

Debat: Byrummet er ikke for alle længere

Robert Johannes Ulrich, cand.mag. Aarhus C
I den senere tid har Aarhus Kommune opstillet en række regnbuefarvede bænke i byrummet, formodentlig for at promovere LGBT-bevægelsen, en mindre politisk interesseorganisation.

Debat: Giv Ældrerådet styrke

Jan Radzewicz , formand for Ældrerådet i Aarhus Kommune Plutovej 10, Højbjerg
Alle over 60 år kan stemme ved valget til Ældrerådet den 10.-31. oktober. Rådet er folkevalgt og skal bl.a. rådgive byrådet og kommunen om ældrepolitiske forhold.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Biler
Næsten som originalen: Måske skal din næste Golf være en Polo
Sjette generation af VW Polo opleves bag rattet stort set som den større og dyrere Golf. Bilen har det hele - inkl. mulighed for 100 pct. digitalt display, der overgår alle andre VW’er. 
Se flere
Næsten som originalen: Måske skal din næste Golf være en Polo
Sjette generation af VW Polo opleves bag rattet stort set som den større og dyrere Golf. Bilen har det hele - inkl. mulighed for 100 pct. digitalt display, der overgår alle andre VW’er. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her