*

Aarhus

Flytning af skadestuen i Aarhus er udskudt

De nye operationsstuer lever endnu ikke op til de høje standarder for renhed.

Der udføres løbende test af operationsstuerne på det nye Aarhus Universitetshospital i Skejby. Testene bliver foretaget af et eksternt firma i tæt samarbejde med Aarhus Universitetshospital og DNU. Arkivfoto: Christian Klindt Sølbeck

Udflytning af Aarhus Universitetshospitals' akutområde fra Nørrebrogade til Skejby er blevet udskudt.

Det oplyser hospitalet i en pressemeddelelse.

Flytningen var oprindeligt planlagt til at skulle finde sted midt i oktober.

Men de nye operationsstuer lever endnu ikke op til »de høje standarder for renhed«, hvilket har ført til udskydningen.

»De nyeste test viser, at vi arbejder os i retning af  stadig større renhed på stuerne. Men vi vil være helt sikre på, at kvaliteten er i top, når vi byder patienterne indenfor. Derfor har vi valgt at udskyde indflytningen af akutområdet, så vi nu stiler efter at flytte akutområdet i januar,« udtaler Ole Thomsen, koncerndirektør i Region Midtjylland.

Hospitalet får sit tårn – men det bliver alligevel ikke ikonisk

Der er 22 operationsstuer tilknyttet akutområdet, som også inkluderer skadestuen. Der er ifølge koncerndirektøren tale om strenge krav, som skal overholdes.

»Vi taler ikke om nullermænd eller støv i vindueskarme. Det handler om udsugning af bittesmå partikler i luften, som ikke må være til stede under en operation,« udtaler Ole Thomsen.

Den nye dato for udflytningen forventes endeligt fastlagt i slutningen af august.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen – fup eller fakta om budgetoverskridelser

Niels Peter Jensen, St. Blichers Vej 38, Åbyhøj
Efter at have læst artiklen ”V: Letbanen er blevet alt for dyr” i JP Aarhus 13/9 vil jeg – og sikkert mange andre – gerne som skatteyder have opklaret, om der er fejl i artiklen.

Debat: Byrummet er ikke for alle længere

Robert Johannes Ulrich, cand.mag. Aarhus C
I den senere tid har Aarhus Kommune opstillet en række regnbuefarvede bænke i byrummet, formodentlig for at promovere LGBT-bevægelsen, en mindre politisk interesseorganisation.

Debat: Giv Ældrerådet styrke

Jan Radzewicz , formand for Ældrerådet i Aarhus Kommune Plutovej 10, Højbjerg
Alle over 60 år kan stemme ved valget til Ældrerådet den 10.-31. oktober. Rådet er folkevalgt og skal bl.a. rådgive byrådet og kommunen om ældrepolitiske forhold.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Biler
Næsten som originalen: Måske skal din næste Golf være en Polo
Sjette generation af VW Polo opleves bag rattet stort set som den større og dyrere Golf. Bilen har det hele - inkl. mulighed for 100 pct. digitalt display, der overgår alle andre VW’er. 
Se flere
Næsten som originalen: Måske skal din næste Golf være en Polo
Sjette generation af VW Polo opleves bag rattet stort set som den større og dyrere Golf. Bilen har det hele - inkl. mulighed for 100 pct. digitalt display, der overgår alle andre VW’er. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her