*

Aarhus

Motionsløb er tæt på udsolgt

Det traditionsrige motionsløb DHL-Stafetten har fået 40.000 tilmeldelser. Begivenheden er tæt på udsolgt, melder arrangøren.

DHL-Staffeten i Aarhus er Danmarks andet største motions-event med 45.000 deltagende. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Den 15, 16. og 17. august bliver Mindeparken helt bogstaveligt overrendt af motionsglade ansatte fra aarhusianske virksomheder, når det årlige DHL-motionsløb løber af stablen.

Motionsløbet plejer at være en populær begivenhed blandt byens arbejdende folk, og i år er ingen undtagelse.

Faktisk kan arrangørerne bag eventen nu oplyse, at det er ved at være sidste udkald, hvis man ønsker at tilmelde sig motionsløbet, der også kan fejre 35 års-jubilæum i år.

»Vi er meget tæt på udsolgt. Vi ser samme tendens som sidste år, hvor tilmeldelserne plejer at stige meget lige før sommerferien,« siger Jeanette Boye Sørensen, eventansvarlig hos Aarhus Motion, der arrangere løbet.

Hun kan også fortælle, at DHL mangler 5000 tilmeldinger for at komme i mål med billetsalget.

»Vi regner med, at der bliver helt udsolgt ganske kort tid efter sommerferien,« siger hun.

DHL-Stafetten i Aarhus er Danmarks andet største motionsevent, der kun bliver overgået af dens eget modstykke ved DHL Staffetten i København.

I Aarhus løber de næsten 45.000 deltagere tilsammen typisk 225.000 km. fordelt over tre dage.

På trods af at folk lever et travlt liv med både arbejde og familie, så betyder det stadig noget for folk at kunne hygge sig med sin arbejdsplads, mener Jeanette Boye Sørensen, når hun skal forklare DHL-løbets fortsatte popularitet.

»Det er en god måde for virksomhederne at komme ud og få en uforpligtende firmaaften, hvor de ikke selv skal planlægge noget. Vi har jo sørget for det meste. Deltagerne skal bare møde op i løbetøjet og have en hyggelig stund med deres kollegaer,« siger Jeanette Boye Sørensen, der også mener, at mange virksomheder bruger motionsløbet som en måde til at fejre, at arbejdet starter op igen efter sommerferien.

»Men uanset hvad, så er det fantastisk at se, at motion stadig kan samle så mange mennesker,« siger hun.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.
Annonce
Biler
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her