*

Aarhus

Motionsløb er tæt på udsolgt

Det traditionsrige motionsløb DHL-Stafetten har fået 40.000 tilmeldelser. Begivenheden er tæt på udsolgt, melder arrangøren.

DHL-Staffeten i Aarhus er Danmarks andet største motions-event med 45.000 deltagende. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Den 15, 16. og 17. august bliver Mindeparken helt bogstaveligt overrendt af motionsglade ansatte fra aarhusianske virksomheder, når det årlige DHL-motionsløb løber af stablen.

Motionsløbet plejer at være en populær begivenhed blandt byens arbejdende folk, og i år er ingen undtagelse.

Faktisk kan arrangørerne bag eventen nu oplyse, at det er ved at være sidste udkald, hvis man ønsker at tilmelde sig motionsløbet, der også kan fejre 35 års-jubilæum i år.

»Vi er meget tæt på udsolgt. Vi ser samme tendens som sidste år, hvor tilmeldelserne plejer at stige meget lige før sommerferien,« siger Jeanette Boye Sørensen, eventansvarlig hos Aarhus Motion, der arrangere løbet.

Hun kan også fortælle, at DHL mangler 5000 tilmeldinger for at komme i mål med billetsalget.

»Vi regner med, at der bliver helt udsolgt ganske kort tid efter sommerferien,« siger hun.

DHL-Stafetten i Aarhus er Danmarks andet største motionsevent, der kun bliver overgået af dens eget modstykke ved DHL Staffetten i København.

I Aarhus løber de næsten 45.000 deltagere tilsammen typisk 225.000 km. fordelt over tre dage.

På trods af at folk lever et travlt liv med både arbejde og familie, så betyder det stadig noget for folk at kunne hygge sig med sin arbejdsplads, mener Jeanette Boye Sørensen, når hun skal forklare DHL-løbets fortsatte popularitet.

»Det er en god måde for virksomhederne at komme ud og få en uforpligtende firmaaften, hvor de ikke selv skal planlægge noget. Vi har jo sørget for det meste. Deltagerne skal bare møde op i løbetøjet og have en hyggelig stund med deres kollegaer,« siger Jeanette Boye Sørensen, der også mener, at mange virksomheder bruger motionsløbet som en måde til at fejre, at arbejdet starter op igen efter sommerferien.

»Men uanset hvad, så er det fantastisk at se, at motion stadig kan samle så mange mennesker,« siger hun.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen – fup eller fakta om budgetoverskridelser

Niels Peter Jensen, St. Blichers Vej 38, Åbyhøj
Efter at have læst artiklen ”V: Letbanen er blevet alt for dyr” i JP Aarhus 13/9 vil jeg – og sikkert mange andre – gerne som skatteyder have opklaret, om der er fejl i artiklen.

Debat: Byrummet er ikke for alle længere

Robert Johannes Ulrich, cand.mag. Aarhus C
I den senere tid har Aarhus Kommune opstillet en række regnbuefarvede bænke i byrummet, formodentlig for at promovere LGBT-bevægelsen, en mindre politisk interesseorganisation.

Debat: Giv Ældrerådet styrke

Jan Radzewicz , formand for Ældrerådet i Aarhus Kommune Plutovej 10, Højbjerg
Alle over 60 år kan stemme ved valget til Ældrerådet den 10.-31. oktober. Rådet er folkevalgt og skal bl.a. rådgive byrådet og kommunen om ældrepolitiske forhold.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Biler
Næsten som originalen: Måske skal din næste Golf være en Polo
Sjette generation af VW Polo opleves bag rattet stort set som den større og dyrere Golf. Bilen har det hele - inkl. mulighed for 100 pct. digitalt display, der overgår alle andre VW’er. 
Se flere
Næsten som originalen: Måske skal din næste Golf være en Polo
Sjette generation af VW Polo opleves bag rattet stort set som den større og dyrere Golf. Bilen har det hele - inkl. mulighed for 100 pct. digitalt display, der overgår alle andre VW’er. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her