*

Aarhus

Besøg Den Gamle By online

Den Gamle By har gjort det muligt at klikke sig rundt på bymuseet på internettet.

Hvis du ikke orker at bevæge dig ud i det utilregnelige danske sommervejr, kan du nu tage i Den Gamle By online. Foto: PR.

Hvis du har for travlt til ferie, men alligevel gerne vil have et kulturelt input, så har Den Gamle By løsningen til dig.

Bymuseet har netop lanceret en online interaktiv-oplevelse, hvor du kan gå på opdagelse i Den Gamle By og dens bygninger.

På den interaktive internet-tour, der bliver leveret af Google-streetview bliver du guidet forbi 23 udvalgte huse, som hver især repræsenterer en bestemt tidsalder. I de fleste af husene er det muligt at få et online-kig indeni, så man får en fornemmelse af selv at være tilstede på bymuseet.

Det er bl.a. muligt at få indblik i 1800-tallets bageri og apotek, som befinder sig i bymuseet, mens man kan opleve industrialisering højdepunkt i 1920erne, når man besøger isenkræmmeren og sæbehuset.
Den Gamle Bys seneste udvidelse, 1970’er bydelen, vil det også være muligt at undersøge nærmere i onlineuniverset, da turen går forbi Kollektivet Skansen, Pouls Radio forretning samt Rahbeks Minimarked.

Du kan prøve online-touren på følgende link: http://www.expedia.dk/vc/c/tidsrejsen-aarhus/

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.
Annonce
Biler
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her