*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

Besøg Den Gamle By online

Den Gamle By har gjort det muligt at klikke sig rundt på bymuseet på internettet.

Hvis du ikke orker at bevæge dig ud i det utilregnelige danske sommervejr, kan du nu tage i Den Gamle By online. Foto: PR.

Hvis du har for travlt til ferie, men alligevel gerne vil have et kulturelt input, så har Den Gamle By løsningen til dig.

Bymuseet har netop lanceret en online interaktiv-oplevelse, hvor du kan gå på opdagelse i Den Gamle By og dens bygninger.

På den interaktive internet-tour, der bliver leveret af Google-streetview bliver du guidet forbi 23 udvalgte huse, som hver især repræsenterer en bestemt tidsalder. I de fleste af husene er det muligt at få et online-kig indeni, så man får en fornemmelse af selv at være tilstede på bymuseet.

Det er bl.a. muligt at få indblik i 1800-tallets bageri og apotek, som befinder sig i bymuseet, mens man kan opleve industrialisering højdepunkt i 1920erne, når man besøger isenkræmmeren og sæbehuset.
Den Gamle Bys seneste udvidelse, 1970’er bydelen, vil det også være muligt at undersøge nærmere i onlineuniverset, da turen går forbi Kollektivet Skansen, Pouls Radio forretning samt Rahbeks Minimarked.

Du kan prøve online-touren på følgende link: http://www.expedia.dk/vc/c/tidsrejsen-aarhus/

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vil nogen lukke Ellekærskolen?

Nels Møller, tidligere skoleleder på Ellekærskolen | Torben Haugaard, tidligere skoleleder på Ellekærskolen

Debat: Vejsystemet i Aarhus sander til

Erik Skals, ingeniør, Jelshøjvænget 15, Højbjerg
Kommunen laver løsninger, der ikke er gennemtænkte, den løser et problem, men skaber samtidig nye andre steder. Der efterspørges overblik og bedre trafikale løsninger, men vi oplever kun lappeløsninger i infrastrukturen.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her