*

Aarhus

Besøg Den Gamle By online

Den Gamle By har gjort det muligt at klikke sig rundt på bymuseet på internettet.

Hvis du ikke orker at bevæge dig ud i det utilregnelige danske sommervejr, kan du nu tage i Den Gamle By online. Foto: PR.

Hvis du har for travlt til ferie, men alligevel gerne vil have et kulturelt input, så har Den Gamle By løsningen til dig.

Bymuseet har netop lanceret en online interaktiv-oplevelse, hvor du kan gå på opdagelse i Den Gamle By og dens bygninger.

På den interaktive internet-tour, der bliver leveret af Google-streetview bliver du guidet forbi 23 udvalgte huse, som hver især repræsenterer en bestemt tidsalder. I de fleste af husene er det muligt at få et online-kig indeni, så man får en fornemmelse af selv at være tilstede på bymuseet.

Det er bl.a. muligt at få indblik i 1800-tallets bageri og apotek, som befinder sig i bymuseet, mens man kan opleve industrialisering højdepunkt i 1920erne, når man besøger isenkræmmeren og sæbehuset.
Den Gamle Bys seneste udvidelse, 1970’er bydelen, vil det også være muligt at undersøge nærmere i onlineuniverset, da turen går forbi Kollektivet Skansen, Pouls Radio forretning samt Rahbeks Minimarked.

Du kan prøve online-touren på følgende link: http://www.expedia.dk/vc/c/tidsrejsen-aarhus/

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Rethink Helhedsplan Tangkrogen

Thomas & Lisbeth Jess Plesner, biologer, Højbjerg

Debat: Lokalplan for Skytternes Hus hastes igennem

Mikael Gravers, medlem af ejerforeningen Møllevejen 21- 27, På vegne af en række ejerforeninger og beboere i Hjortensgade, Saltholmsgade, Mønsgade og Møllevejen, Aarhus C

Debat: Præstationskultur giver psykisk pressede studerende

Kathrine Bork Kruse, psykologistuderende ved AU, Aarhus C
Studerende er gidsler i et præstationssamfund, hvor vi bliver målt og vejet på alle parametre.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her