*

Aarhus

Stadionstøtten var knap så stor som håbet

AGF

Det blev slået stort op, da AGF i maj sidste år lancerede kampagnen #NyCeresPark, hvor man kunne støtte drømmen om et nyt fodboldstadion i Aarhus ved at købe et bevis for 100 kr.

Siden lanceringen har man dog ikke hørt meget til projektet.

Målet for det første år var at sælge 10.000 beviser. Nu er der gået lidt over et år, og klubben har solgt i alt 8.102 af slagsen.

»Vi synes, det er flot«

»Det er fornemt og helt vildt. Vi synes, det er flot. Vi ramte godt nok ikke de 10.000, men det er alligevel flot. Det er altså mange mennesker, som støtter ønsket om et nyt stadion,« siger kommunikationschef Søren Højlund Carlsen og tilføjer:

»Vi er meget glade og ydmyge over, at så mange har valgt at bruge deres surt opsparede penge på at støtte den her tanke og ambition. Vi vidste godt, at byen delte vores ønske om et nyt stadion, men at man tager 100 kr. op af lommen og køber et bevis til noget, der først kommer ude i fremtiden, er helt fantastisk.«

Kommunikationschefen erkender, at der ikke har været megen larm omkring projektet, hvilket skyldes en udvikling på den politiske front.

Pris: 300 mio. kr.

»Vi vil bruge sommerferien på at overveje, hvad vores næste skridt er i forhold til #NyCeresPark-kampagnen, fordi siden lanceringen er der sket det, at Aarhus Kommune har taget stafetten op og besluttet, at der skal igangsættes en undersøgelse for, hvordan man kan realisere et nyt stadion. Det sætter sagen i et nyt lys, og det viser, at den opbakning og det pres, der har været fra fans og AGF, har virket,« siger Søren Højlund Carlsen.

Med AGF+ får man forkøbsret til hjemmekampe, et tæppe og en kop kaffe til kampene samt et kampprogram.

Tidligere undersøgelser viser, at et nyt stadion kan ende med at koste 300 mio. kr.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Statslige midler havner hos FN: Ulandsbistand til København

Otto Hansen, pensionist, professor emeritus Hadsten
I en meget ærlig og afslørende artikel i Politiken 11/8 fortæller journalist Jacob Svendsen, at staten årligt betaler 175 mio. kr. til husleje, vedligeholdelse og it til en række FN-kontorer i Københavns Nordhavn med op imod 1.500 ansatte personer.

Gode resultater i Sverige: Aarhus skal have en social investeringsfond

Thomas Medom, politisk leder for SF i Aarhus, social- og beskæftigelsesrådmand
SF foreslår, at Aarhus får en såkaldt social investeringsfond efter svensk forbillede

Trafik: Aflivning af befolkningens transportmuligheder

Hanne Skovrup , førtidspensionist Balle
I mange kommuner amputeres og kvæstes den trafikale infrastruktur.
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her