*

Aarhus

Interlex Advokater flytter til Aarhus Ø

Advokatvirksomheden flytter til det nye kontordomicil i Pakhusene på havnen.

Efter 30 år i en villa på Strandvejen i Aarhus flytter advokatfirmaet Interlex til nye og mere moderne lokaler i Pakhusene i Aarhus Ø. Firmaet har lavet en ny strategi og moderniseret strukturen fra et traditionelt til et proaktivt advokathus, oplyser Interlex Advokater.

Som en del af omlægningen har virksomheden valgt at satse på en teamopbygning, der sikrer, at alle kompetencer bliver udnyttet optimalt. I fremtiden bliver der udelukkende fokus på fire kerneområder: erhvervsret, landbrug, fast ejendom og insolvens.

»Aarhus Ø er der, hvor udviklingen og innovationen kommer til at ske. Derfor er det også her, vi ser os selv,« oplyser advokat og partner Jesper Hedegaard.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Aarhus skal gå forrest i kampen mod psykiske lidelser

Thomas Medom, politisk leder for SF i Aarhus, social- og beskæftigelsesrådmand
Flere og flere unge aarhusianere rammes af psykiske lidelser som stress og angst.

Debat: Hvornår er det fondssvindel?

Per Hovgaard
Det er et brud på min retsbevidsthed, hvis Erhvervsstyrelsen slipper af sted med at give grønt lys til, at Aarhus 2017 kan modtage 24,8 mio. kr. fra en fond, som er oprettet af Aarhus Kommune.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her