*

Aarhus

Interlex Advokater flytter til Aarhus Ø

Advokatvirksomheden flytter til det nye kontordomicil i Pakhusene på havnen.

Efter 30 år i en villa på Strandvejen i Aarhus flytter advokatfirmaet Interlex til nye og mere moderne lokaler i Pakhusene i Aarhus Ø. Firmaet har lavet en ny strategi og moderniseret strukturen fra et traditionelt til et proaktivt advokathus, oplyser Interlex Advokater.

Som en del af omlægningen har virksomheden valgt at satse på en teamopbygning, der sikrer, at alle kompetencer bliver udnyttet optimalt. I fremtiden bliver der udelukkende fokus på fire kerneområder: erhvervsret, landbrug, fast ejendom og insolvens.

»Aarhus Ø er der, hvor udviklingen og innovationen kommer til at ske. Derfor er det også her, vi ser os selv,« oplyser advokat og partner Jesper Hedegaard.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: En smattet udvidelse af begrebet kulturlag

Grethe Kunst, Chr. Wærumsgade 21, Aarhus C
I anledning af kulturhovedstadsåret beder Aarhus Kommune sine borgere om at holde deres fortove rene.

Debat: Turbo på klima – sneglefart i Aarhus

Carl Regli, Tinghøjvej 9, Handrup
Aarhus og den omliggende region er et af de steder i Danmark, der virkelig vil kunne vise, hvad fremtiden byder på. Grøn energi hele vejen.

Debat: Skal Aarhus have et nyt fodboldstadion?

Steen B. Andersen, formand, Kulturudvalget (S)
Vi kan ikke blive ved med at diskutere det emne uden fakta på bordet.
Restauranter

Tilbage til traktørtiden

Efter en lidt turbulent og usikker tilværelse har Ludvigslyst manifesteret sig som et traditionelt traktørsted nær Julsø ved Silkeborg.
Annonce
Guides til Aarhus
Redaktionen anbefaler
Artikelserie: Byens nye bands

Modest er på vej til Roskilde

Efter fire års udvikling er Aarhus-rockbandet blevet hyret til Roskilde Rising, og bandet har nye numre på vej, som er indspillet hos producer Jens Benz i København.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her