*

Aarhus

Interlex Advokater flytter til Aarhus Ø

Advokatvirksomheden flytter til det nye kontordomicil i Pakhusene på havnen.

Efter 30 år i en villa på Strandvejen i Aarhus flytter advokatfirmaet Interlex til nye og mere moderne lokaler i Pakhusene i Aarhus Ø. Firmaet har lavet en ny strategi og moderniseret strukturen fra et traditionelt til et proaktivt advokathus, oplyser Interlex Advokater.

Som en del af omlægningen har virksomheden valgt at satse på en teamopbygning, der sikrer, at alle kompetencer bliver udnyttet optimalt. I fremtiden bliver der udelukkende fokus på fire kerneområder: erhvervsret, landbrug, fast ejendom og insolvens.

»Aarhus Ø er der, hvor udviklingen og innovationen kommer til at ske. Derfor er det også her, vi ser os selv,« oplyser advokat og partner Jesper Hedegaard.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Demokratiet som gave

Keld Friis, Moesgårdvej 15 B, Højbjerg
Demokratiet skal nok vinde og overleve, primært i mangel på noget, der bare minder om et kvalificeret alternativ. Men demokratiet er alligevel konstant truet af, at vi tager det for givet.

Debat: Videre, grønne rammer omkring Moesgaard

Sebastian Jonshøj, formand i Danmarks Naturfredningsforening i Aarhus
Tænk, hvis man om hundrede år kan stå på Jelshøj og betragte levende hegn, vidtstrakte skove og blomstrende enge i én sammenhængende, dynamisk vekslende idyl?

Debat: Godt forslag om sundhedstjek

Anne Kjeld Pedersen, formand for LEV Aarhus, Hasselbakken 63, Hasselager
Socialdemokraten Anette Poulsen, formand for Handicaprådet og næstformand i Socialudvalget, foreslår i et læserbrev i JP Aarhus den 7/4, at Magistraten for Sociale Forhold og Beskæftigelse undersøger, hvorvidt der kan indføres regelmæssige sundhedstjek for mennesker med handicap i Aarhus Kommune
Restauranter

Masser af rødt kød og kun lidt salat

Der er kød i store mængder på tallerkenerne hos Köd, en restaurant, som man vel godt kan kalde maskulin med dens forkærlighed for rødt kød, men ikke for grøn salat.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Artikelserie: Byens nye bands
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her