*

Aarhus

Fra kælderrum og underskud til fordoblet omsætning og udlandsplaner

Det Aarhus-baserede oplevelsesfirma DuGlemmerDetAldrig fordoblede omsætningen i 2015 og vil gøre det samme i år.

Blandt de oplevelser DuGlemmerDetAldrig tilbyder, er bl.a. en tur med letvægtsracerbilen Ariel Atom. Foto: DuGlemmerDetAldrig

For et år siden stod DuGlemmerDetAldrig med et underskud på knap en mio. kr.

Dermed kunne fremtiden have set usikker ud for det unge firma, der lever af at sælge oplevelser, når omsætningen samtidig kun lå på 3,2 mio. kr.

Men i stedet lykkedes det firmaet at indføre en ny strategi, så 2015 blev året, da det unge firma mere end fordoblede omsætningen til 7,2 mio. kr., fik et lille overskud og gik fra 4 til nu 14 ansatte.

»Nu føler vi, at vi har fundet ud af, hvad vi skal satse på. I slutningen af 2014 fandt vi ud af, at man stadig skulle kunne bestille gaver, men også booke direkte hos os, så kunden kan ordne alt i forbindelse med oplevelsen hos os,« siger Lasse Kjær, medstifter og direktør af DuGlemmerDetAldrig.

Endomondo- og Just-Eat-stiftere vil tjene penge på lystfiskere

Udviklingen i fjor har også fået selskabet til at kigge positivt på 2016, hvor målet således er en fordobling af omsætningen igen. Den målsætning ser ud til at blive indfriet, efter selskabet i årets første tre måneder er vokset med 170 pct. i forhold til i fjor.

Lasse Kjær, medstifter af DuGlemmerDetAldrig. Foto: Privat

Med virksomhedens nye fokus på at kunne fungere som bookingcenter for folk, der køber oplevelser til sig selv, udover at være gaveportal, mener man at have fundet den niche, der skal bære virksomheden fremad.

DuGlemmerDetAldrig - fakta
  • Medejet af det digitale konsulenthus Novicell, der også lægger lokaler til virksomheden.
  • Medarbejdernes gennemsnitsalder er 25.
  • Stiftet i 2012.
  • Har knap 200 forskellige oplevelser tilgængelige.

»Vi har meget store ambitioner med virksomheden. Vi har skabt en forretningsmodel, der er levedygtig, og hvor vi med et skalerbart og fokuseret setup kan håndtere salg og bookinger af titusindvis af oplevelser om året,« siger Lasse Kjær.

Investor klar med millioner Fyre i 20'erne vil indtage verden med digital idéplatform

Det nye fokus har også givet overskud til allerede at ekspandere i udlandet. Den første jobsamtale om en ny stilling i Norge er allerede afholdt, og planerne rækker videre endnu.

»Vi har ikke fastlagt rækkefølgen, men der skal helt sikkert åbnes i flere lande, forhåbentligt også inden for de næste 12 måneder. Der findes jo også oplevelsesgaver i andre lande, men ikke som samlet portal ligesom os. Så hele Norden og store dele af Europa er interessant for os,« siger Lasse Kjær.

Danmark er dog stadig hovedfokus for virksomheden, der begyndte sine dage i kælderlokaler hos medejervirksomheden Novicell.

»Der er et kæmpestort marked endnu. Vi føler ikke, vi har ramt loftet. Der er i hvert fald tre store konkurrenter, som vi estimerer til at ligge omkring 100 mio. kr. i omsætning, og det kan vi sagtens nå,« siger Lasse Kjær.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her