*

Aarhus

Nyt bjerg på Aarhus Ø

Først kom Isbjerget og nu det sorte bjerg til den nye bydel, Aarhus Ø.

Det sorte bjerg på Aarhus Ø. Aarhus Kommune.

Med det sorte bjerg er der ikke tale om et nyt prestige byggeri på Aarhus Ø i stil med Isbjerget. Nej, der er tale om et 12 meter højt bjerg af asfalt.

Asfalten er genbrug fra de gamle veje på havnen, som skal bruges, når Bernhardt Jensens Boulevard skal forlænges.

Det skriver Center for Byens Anvendelse i en pressemeddelelse.

»Det er meget vigtigt for os, at kommunens egne projekter er bæredygtige og ressourceeffektive, så vi kan fremstå som gode eksempler og gøre miljøet en tjeneste,« udtaler projektleder Gitte E. Frøkjær.

Midlertidig lukning af Salling Tårnet

Asfalten er blevet skrabet af de gamle veje, knust og ligger nu og venter på at blive genbrugt som stabilgrus under den nye boulevard i løbet af foråret.

Bjerget ligger for foden af Salling Tårnet på pladsen mellem Dagmar Pedersens Gade og Sverigesgade.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her