*

Aarhus

Sygehus-køkken sendes i udbud

I 2018 skal et nyt køkken ved Aarhus Universitetshospital i Skejby stå klar til at lave mad til 2.350 patienter om dagen.

Region Midtjylland sender opgaven med at opføre det 3.300 kvm. store køkken i udbud i løbet af maj. Byggeriet skal opføres som et offentligt-privat samarbejde og forventes at gå i gang i 2017, fremgår det af en pressemeddelelse.

Maden til Aarhus Universitetshospital i Skejby leveres i dag fra køkkener beliggende på hospitalerne i Risskov, Tage Hansens Gade og på Nørrebrogade. Disse køkkener lukker, når det nye centralkøkken i Skejby tages i brug.

Aarhus Kommune: Helikopterlandingsplads skal være skulpturel

Det nye centralkøkken vil blive placeret syd for hospitalet i den såkaldte ’forsyningsby’. Køkkenet skal dagligt lave mad til omkring 1.150 indlagte patienter, ligesom 1.200 dagpatienter får et tilbud om mad fra køkkenet. Herudover skal køkkenet stå for at en del af maden til hospitalets kantiner, som skal betjene pårørende og personale.

Byggeriet af det nye centralkøkken bliver gennemført som et offentligt-privat samarbejde, og projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital, DNU, forventer at 3-5 leverandører vil blive prækvalificerede til at byde på opgaven. Vinderen af opgaven bliver offentliggjort i slutningen af 2016, hvorefter byggeriet kan gå i gang. Det forventes, at de første patienter kan få mad fra det nye køkken i slutningen af 2018.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Debatindlæg

Debat: Aarhus Jazz Orchestra – jazz med mening for ældre

Peder Udengaard, orkesterchef, Aarhus Jazz Orchestra
Orkestret er taknemmelig for, at Aarhus Kommune giver det muligheden for at skabe glæde og indhold i hverdagen hos byens ældre.

Debat: Tirstrup Lufthavn

Hanne Skovrup, Glatvedvej 42, Balle
Sommerferie

Sommerferie for børn.

Se, hvad der sker i sommerferien i Aarhus
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

498 g bøf blev til 256 g mad

Kødsvind: Hvad kan man egentlig forvente af kød på tallerkenen, når man bestiller en 500 grams ribeye. Vi lod det komme an på en prøve.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her