*

Aarhus

Sygehus-køkken sendes i udbud

I 2018 skal et nyt køkken ved Aarhus Universitetshospital i Skejby stå klar til at lave mad til 2.350 patienter om dagen.

Region Midtjylland sender opgaven med at opføre det 3.300 kvm. store køkken i udbud i løbet af maj. Byggeriet skal opføres som et offentligt-privat samarbejde og forventes at gå i gang i 2017, fremgår det af en pressemeddelelse.

Maden til Aarhus Universitetshospital i Skejby leveres i dag fra køkkener beliggende på hospitalerne i Risskov, Tage Hansens Gade og på Nørrebrogade. Disse køkkener lukker, når det nye centralkøkken i Skejby tages i brug.

Aarhus Kommune: Helikopterlandingsplads skal være skulpturel

Det nye centralkøkken vil blive placeret syd for hospitalet i den såkaldte ’forsyningsby’. Køkkenet skal dagligt lave mad til omkring 1.150 indlagte patienter, ligesom 1.200 dagpatienter får et tilbud om mad fra køkkenet. Herudover skal køkkenet stå for at en del af maden til hospitalets kantiner, som skal betjene pårørende og personale.

Byggeriet af det nye centralkøkken bliver gennemført som et offentligt-privat samarbejde, og projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital, DNU, forventer at 3-5 leverandører vil blive prækvalificerede til at byde på opgaven. Vinderen af opgaven bliver offentliggjort i slutningen af 2016, hvorefter byggeriet kan gå i gang. Det forventes, at de første patienter kan få mad fra det nye køkken i slutningen af 2018.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Harlev er tømt for liv

Ejgil Rahbek, byrådskandidat (V) Harlev
I Århus Stiftstidende 18/5 udtaler Skanderborgs borgmester, Jørgen Gaarde, sig om byudvikling og byfortætning i Hørning og Skanderborg og bruger Harlev og Solbjerg som eksempler på byer tømt for liv.

Debat: Vi passer rigtig godt på alle data

Claus Kofoed, it-direktør Region Midtjylland
For Region Midtjylland er det afgørende, at it-sikkerheden er i top, så patienterne ved, at deres sundhedsdata er i gode hænder.

Debat: Landbrugets ledere vil sprøjte, hvor det passer dem

John Graversgaard, Byagervej 144, Beder
Landbrugets ledelse melder sig ud af den fælles indsats for at beskytte vores grundvand.
Restauranter

Tag selv vinen med

Vi koncentrerer os om maden, så sørger gæsterne for vinen, siger Le Basilic i Aarhus. Maden kunne nu godt trænge til mere opmærksomhed.

En bid af Italien

Anmeldelse: Restaurant Passione er et autentisk, italiensk spisested, som trods skønhedsfejl efterlader et sympatisk indtryk.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Artikelserie: Byens nye bands
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her