*

Aarhus

Sygehus-køkken sendes i udbud

I 2018 skal et nyt køkken ved Aarhus Universitetshospital i Skejby stå klar til at lave mad til 2.350 patienter om dagen.

Region Midtjylland sender opgaven med at opføre det 3.300 kvm. store køkken i udbud i løbet af maj. Byggeriet skal opføres som et offentligt-privat samarbejde og forventes at gå i gang i 2017, fremgår det af en pressemeddelelse.

Maden til Aarhus Universitetshospital i Skejby leveres i dag fra køkkener beliggende på hospitalerne i Risskov, Tage Hansens Gade og på Nørrebrogade. Disse køkkener lukker, når det nye centralkøkken i Skejby tages i brug.

Aarhus Kommune: Helikopterlandingsplads skal være skulpturel

Det nye centralkøkken vil blive placeret syd for hospitalet i den såkaldte ’forsyningsby’. Køkkenet skal dagligt lave mad til omkring 1.150 indlagte patienter, ligesom 1.200 dagpatienter får et tilbud om mad fra køkkenet. Herudover skal køkkenet stå for at en del af maden til hospitalets kantiner, som skal betjene pårørende og personale.

Byggeriet af det nye centralkøkken bliver gennemført som et offentligt-privat samarbejde, og projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital, DNU, forventer at 3-5 leverandører vil blive prækvalificerede til at byde på opgaven. Vinderen af opgaven bliver offentliggjort i slutningen af 2016, hvorefter byggeriet kan gå i gang. Det forventes, at de første patienter kan få mad fra det nye køkken i slutningen af 2018.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: I det private erhvervsliv var Würtz blevet fyret

Jørgen Svane, pensionist, Skivholmevej 26, Sabro
Brian Sten Larsen skriver i sit indlæg 10/10: Borgmesteren og rådmanden påstår, at de var uvidende om tilstanden i afdelingen Teknik og Miljø og om letbanens krise.

Debat: Nu kan børnene komme sikkert i skole

Henrik Arens, byrådsmedlem, Aarhus kommune (V)
20 mio. kr. mere til sikre skoleveje i Aarhus.

Debat: Den grønne vision for Aarhus er værd at kæmpe for

Lone Hindø, byrådskandidat (S), sognepræst
Det er positivt, at ”et grønnere Aarhus” er rykket højere op på den politiske dagsorden i Aarhus. Bæredygtige projekter har stor social, biologisk og økonomisk værdi.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her