*

Aarhus

Ros til aarhusianske koch’erier

Frøken Koch i Aarhus er den østjyske restaurant, som har fået de flotteste anmeldelser fra gæsterne i hele 2015, viser en ny opgørelse fra bookingsitet DinnerBooking.com.

Frøken Koch på havnen er indrettet i en gennemført sort/hvid stil, som er lavet med den samme omhu, som man også fornemmer i både mad og betjening. Foto: Thomas Emil Sørensen

Brødrene Koch får ikke blot ros af restaurantanmeldere. Gæsterne sætter også pris på gastronomien hos Frøken Koch.

En ny opgørelse fra bookingsitet DinnerBooking.com viser, at Frøken Koch er den restaurant i Østjylland, der gennemsnitligt har fået de mest positive anmeldelser i hele 2015.

Restaurantens daglige leder, Michael Koch lægger ikke skjul på, at der bliver arbejdet hårdt for anerkendelsen.

»Vi går sindssygt meget op i det her og har store ambitioner for Frøken Koch. Jeg vil jo gerne, at vi kan blive Danmarks bedste inden for klassisk dansk mad med godt håndværk, gode råvarer og fornuftige priser,« siger han

Restauranten har i den seneste tid ændret på både menukort og koncept. 

»Vi har stadig fokus på de klassiske danske retter, men vi vil gerne give kvaliteten et ekstra step up. Derfor har vi udvidet repertoiret til at involvere mere raffinerede retter som hummersuppe med peberrodsfløde, laks hollandaise og peberboeuf af krogmodnet dansk oksemørbrad,« fortæller Michael Koch.

Hos DinnerBooking.com kan man reservere bord og se anmeldelser fra mere end 600 restauranter og caféer. Efter besøget får gæsten tilsendt et  spørgeskema, hvor gæsten opfordres til at vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering og værdi for pengene.

Det har i 2015 resulteret i 29.804 anmeldelser af de østjyske restauranter.

Efter Frøken Koch kom på andenpladsen Kähler Villa Dining i Risskov. På tredjepladsen kom Frederiksgade 42, spisestedet efterfulgt af Fru Møllers Restaurant i Odder og Restaurant Skovmøllen i Højbjerg.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu

Kronik: Jagten på falske nyheder og pirat-publicister

Lars Holmgaard Christensen, ph.d. lektor, AAU København og CBS
Et medieproduceret samfundsbillede kommer til os med forskellige grader af falskhed.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Mageløse Moesgaard

Steen Pedersen, Skovparken 27, Skanderborg
Realiseres vindmølleparken ved Mejlflak, vil det unikke kulturlandskab ved Moesgaard blive hegnet ind.

Debat: Oplevelsesmedarbejderne giver liv på plejehjemmene

Jette Skive, rådmand for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune
Tirsdag den 2. maj drager omkring 30 plejehjemsbeboere til Pinds Mølle Put and Take for at prøve lykken med snøren og få noget frisk luft og mad i det fri.

Debat: En uskyldig hænges ud for mystisk mord

Jens Erik Mehlsen, Marienhoffvej 16, Ryomgaard
Peer Kaaes bog om det 50 år gamle Højbjerg-mord er velskrevet, men ikke overbevisende i sin argumentation.
Restauranter

Restauranten hjem i stuerne

Risskovs nye gourmet-takeaway Nordly vil bringe restauranten hjem i stuerne. Kvalitets-takeaway er et stærkt voksende marked, siger trendforsker.

Masser af rødt kød og kun lidt salat

Der er kød i store mængder på tallerkenerne hos Köd, en restaurant, som man vel godt kan kalde maskulin med dens forkærlighed for rødt kød, men ikke for grøn salat.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her