*

Breaking
Gratis på SMS: Send JPBREAK til 1218 | Få nyheden på mail
Aarhus

Ros til aarhusianske koch’erier

Frøken Koch i Aarhus er den østjyske restaurant, som har fået de flotteste anmeldelser fra gæsterne i hele 2015, viser en ny opgørelse fra bookingsitet DinnerBooking.com.

Frøken Koch på havnen er indrettet i en gennemført sort/hvid stil, som er lavet med den samme omhu, som man også fornemmer i både mad og betjening. Foto: Thomas Emil Sørensen

Brødrene Koch får ikke blot ros af restaurantanmeldere. Gæsterne sætter også pris på gastronomien hos Frøken Koch.

En ny opgørelse fra bookingsitet DinnerBooking.com viser, at Frøken Koch er den restaurant i Østjylland, der gennemsnitligt har fået de mest positive anmeldelser i hele 2015.

Restaurantens daglige leder, Michael Koch lægger ikke skjul på, at der bliver arbejdet hårdt for anerkendelsen.

»Vi går sindssygt meget op i det her og har store ambitioner for Frøken Koch. Jeg vil jo gerne, at vi kan blive Danmarks bedste inden for klassisk dansk mad med godt håndværk, gode råvarer og fornuftige priser,« siger han

Restauranten har i den seneste tid ændret på både menukort og koncept. 

»Vi har stadig fokus på de klassiske danske retter, men vi vil gerne give kvaliteten et ekstra step up. Derfor har vi udvidet repertoiret til at involvere mere raffinerede retter som hummersuppe med peberrodsfløde, laks hollandaise og peberboeuf af krogmodnet dansk oksemørbrad,« fortæller Michael Koch.

Hos DinnerBooking.com kan man reservere bord og se anmeldelser fra mere end 600 restauranter og caféer. Efter besøget får gæsten tilsendt et  spørgeskema, hvor gæsten opfordres til at vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering og værdi for pengene.

Det har i 2015 resulteret i 29.804 anmeldelser af de østjyske restauranter.

Efter Frøken Koch kom på andenpladsen Kähler Villa Dining i Risskov. På tredjepladsen kom Frederiksgade 42, spisestedet efterfulgt af Fru Møllers Restaurant i Odder og Restaurant Skovmøllen i Højbjerg.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vort sprog maltrakteres

Lene Blixenkrone-Møller, translatør, Solbakken 3 C, Risskov

Folkesundhedschef: De 10 kostråd har fejlet

Vibeke Brønnum, folkesundhedschef, Aarhus Kommune
Hvis vi vil nå alle borgere høj og lav, er vi nødt til at ændre strategi og komme med budskaber, hvor alle kan se, at de også kan være med. Det er os, vi sundhedsfaglige, som har brug for at ændre stil.

Debat: »Kom så, Aarhus«

Claus Bech, direktør, Aarhus City Forening
Restauranter

Kroen i Midtbyen

Restaurant: Krofatters Mad- og Ølbar er et hyggeligt sted midt i byen for folk, der kan lide klassisk mad og gerne drikker øl til.

Martin Ib åbner madmarkeder

Til marts åbner kokken Martin Ib kantine og eventlokaler i Pakhusene på Aarhus Ø. Her åbner han også MIBmadmarked, og målet er at åbne i alt 20 MIBmarkeder i Jylland og på Fyn inden 2020.

Kold mad - og blandingsvin

Restaurantanmeldelse: Det kniber gevaldigt med ambitionsniveauet på Lajmi — både når det gælder mad og betjening.
Annonce
Guides til Aarhus
Redaktionen anbefaler

»Aarhus virker som en 17-årig teenager, der har fået øje på sig selv i spejlet og tænker: Jeg er egentlig ret lækker«

Selv om der foregår ”lige lovlig meget selvspejling” i øjeblikket, er Aarhus på vej mod noget rigtig godt, hvis man spørger journalist Stig Olesen og fotograf Carsten Ingemann. De har netop udgivet vandrebogen ”Åh Aarhus”, der på ironisk vis forsøger at afdække dna’et i den by, som på en og samme tid giver dem lyst til at juble og krumme tæer. Og makkerparret holder ikke igen – hverken i forhold til fordommene, stereotyperne eller byens skud forbi mål.
Artikelserie: Byens nye bands
Annonce
Aarhus Katedralskole får talentstempel
Videncenteret Science Talenter har givet Aarhus Katedralskole en certificering som talentgymnasium som anerkendelse af skolens arbejde med elever, der har en særlig interesse indenfor naturvidenskab. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her