*

Aarhus

Kurator bliver ny rektor for Det Jyske Kunstakademi

Kunstakademiets bestyrelse har valgt kunsthistoriker og kurator Judith Schwarzbart blandt flere ansøgere.

Kunsthistoriker og kurator Judith Schwarzbart bliver ny rektor for Det Jyske Kunstakademi.

Det oplyser bestyrelsen for Det Jyske Kunstakademi.

Ifølge en meddelelse fra bestyrelsen har der været mange kvalificerede ansøgere. Når valget faldt på Judith Schwarzbart, skyldes det ifølge meddelelsen, at »hun besidder den erfaring  og viden samt de særlige kompetencer, der skal til  for at fortsætte og videreudvikle Det Jyske Kunstakademis kunstneriske ambitioner sammenholdt med det nødvendige fokus på opgradering af akademiets fysiske og økonomiske rammer.«

Bestyrelsen oplyser desuden, at den nye rektor i samarbejde med bestyrelsen vil øge og forbedre dialogen mellem ansatte og studerende samt arbejde for fortsat selvstændighed og forbedret økonomi.

Judith Schwarzbart tiltræder den 1. marts 2016.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her