*

Aarhus

Ny idrætshal på vej i Mårslet

Der er fuld opbakning fra byrådet i Aarhus Kommune til en ny multihal i Mårslet.

I hvert fald fik projekt på onsdagens byrådsmøde den ønskede kommunegaranti på et lån til projektet på op til 10 mio. kr. Projektets vision er at skabe et samlingssted i Mårslet, hvor alle borgere får adgang til at dyrke deres fritidsinteresser. Derfor er der ifølge byrådsindstillingen brug for alsidige fritidsfaciliteter for idræt, motion, kultur og alle generationer, herunder bl.a. en ny idrætshal, som multihallen forventes integreret med den eksisterende idrætshal.

Planen om en ny hal i Mårslet blev sat i gang i april 2006 af en projektgruppe bestående af repræsentanter fra lokalsamfundet i Mårslet, herunder bl.a. fra Testrup Mårslet Gymnastikforening (TMG) og Fællesrådet i Mårslet.

Den nye hal skal ifølge planen bestå af bl.a. en hel idrætshal på størrelse 20 m x 40 m, cafe med køkken, lokaler til motion og spinning, multirum, ekstra omklædning mv.

 Starten af anlægsarbejdet er planlagt til 2015. Multihallen forventes etableret i 2016. Projektets anlægsbudget er ca. 17 mio. kr. På nuværende tidspunkt er der indsamlet ca. 1,9 mio. kr. i lokalområdet til hallen. Aarhus Kommune støtter projektet med i alt 3,6 mio. kr., som blev bevilget fra Anlægspuljen til forenings- og fritidsfaciliteter i årene 2013 og 2014. I forbindelse med projektet søges det endvidere om lokaletilskud, som ifølge de foreløbige beregninger forventes at være i omegnet af ca. 800.000 kr.

maria
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Opråb til byrådet – letbanen er allerede forældet

Daniel Pedersson, by- og regionsrådskandidat (DF), Skejbyvej, Risskov
Byrådet holder sig selv for nar, når det stædigt forsvarer dets oprindelige beslutning. For master og køreledninger er en forældet teknologi.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her