*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

Ny idrætshal på vej i Mårslet

Der er fuld opbakning fra byrådet i Aarhus Kommune til en ny multihal i Mårslet.

I hvert fald fik projekt på onsdagens byrådsmøde den ønskede kommunegaranti på et lån til projektet på op til 10 mio. kr. Projektets vision er at skabe et samlingssted i Mårslet, hvor alle borgere får adgang til at dyrke deres fritidsinteresser. Derfor er der ifølge byrådsindstillingen brug for alsidige fritidsfaciliteter for idræt, motion, kultur og alle generationer, herunder bl.a. en ny idrætshal, som multihallen forventes integreret med den eksisterende idrætshal.

Planen om en ny hal i Mårslet blev sat i gang i april 2006 af en projektgruppe bestående af repræsentanter fra lokalsamfundet i Mårslet, herunder bl.a. fra Testrup Mårslet Gymnastikforening (TMG) og Fællesrådet i Mårslet.

Den nye hal skal ifølge planen bestå af bl.a. en hel idrætshal på størrelse 20 m x 40 m, cafe med køkken, lokaler til motion og spinning, multirum, ekstra omklædning mv.

 Starten af anlægsarbejdet er planlagt til 2015. Multihallen forventes etableret i 2016. Projektets anlægsbudget er ca. 17 mio. kr. På nuværende tidspunkt er der indsamlet ca. 1,9 mio. kr. i lokalområdet til hallen. Aarhus Kommune støtter projektet med i alt 3,6 mio. kr., som blev bevilget fra Anlægspuljen til forenings- og fritidsfaciliteter i årene 2013 og 2014. I forbindelse med projektet søges det endvidere om lokaletilskud, som ifølge de foreløbige beregninger forventes at være i omegnet af ca. 800.000 kr.

maria
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hurra, så lyttede de

Kate Runge, byrådskandidat for Venstre, tidl. embedslæge
Jeg blev glad, da jeg læste Ældreministeriets udmelding, at plejen af ældre mennesker på plejehjem eller i eget hjem skal være mere ”værdig”, og at kvaliteten skal sikres med et nyt videnscenter, et rejsehold og et nyt, uafhængigt tilsyn.

Debat: Vision for regionernes it-udvikling

Rasmus Foged (AL), spidskandidat til Region Midtjylland, Aarhus | Karina Enggaard (AL), kandidat til Region Midtjylland, Favrskov

KV17: Syddjurs – en del af noget større

Jan Kjær Madsen (R), byrådsmedlem i Syddjurs
Vi skal arbejde for, at vi binder vores kommune op i en større sammenhæng med en politik for en grøn omstilling og -udvikling.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her