*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

Voldsom nat i Aarhus gik ud over kvinder

Tre voldsepisoder gik alle ud over kvinder. Politiet udsender en efterlysning af to gerningsmænd.

Arkivfoto: Jan Dagø.

Slag og spark blev delt gavmildt ud i Aarhus midtby i nat.

Klokken 1.30 startede første episode, som opstod da to grupper af henholdsvis unge kvinder og mænd stødte sammen på Åboulevarden i Aarhus. En 18-årig kvinde tog en af de unge mænds henvendelser ilde op, og afslutningen på konflikten blev et slag i ansigtet på kvinden.

"Hun faldt til jorden og fik så et spark, inden han selv løb fra stedet sammen med gruppen af drenge, og vi har ikke noget spor af ham," fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi, Martin Christensen.

Kun lige over en time senere blev politiet igen ringet op. Igen var Åboulevarden scenen for håndgemænget, som startede med en konflikt mellem en 19-årig kvinde og en 22-årig mand på et diskotek.

"Det var vist noget, der startede med skub om pladsen foran baren. Det førte til en knytnæve i ansigtet på kvinden," siger Martin Christensen, der kan oplyse, at manden er anholdt og sigtet for vold.

Det kan dog ikke siges om et tilsyneladende umotiveret overfald, som afsluttede rækken af overfald i nat. Af de kvinder, der måtte tage skrammer og blå mærker med sig hjem fra nattens bytur, var den sidste hårdest ramt.

"I Skt. Clemens Stræde blev en kvinde væltet omkuld, spyttet på, og så sparket i brystet. De skete ved tretiden, og vi kunne desværre ikke finde gerningsmændene, da vi kom frem," siger vagtchefen.

Han udsender derfor en efterlysning. Begge gerningsmænd beskrives som somalisk af udseende.

Den ene mand var omkring de 20 år, 170 cm. høj og iført en hvid trøje.

Den anden mand var også omkring de 20, 175 cm høj og iført en blå hættetrøje.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Var der også bander dengang?

Kamma Ankjærø, Ny Munkegade 80 Aarhus C

Debat: Spar 25 mia. kr., og få bedre motorveje for hele Jylland

Søren Erikstrup, Havhusevej 6, Allingåbro
Hvorfor er der ikke nogen i Vejdirektoratet og Folketinget, der vågner op og spørger, om der findes en løsning, hvor E45 bliver aflastet markant, og Nord-, Vest- og Sydjylland samtidig tilgodeses?
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her