*

Aarhus

Auken mindes på Jacob’s

Århusianerne får onsdag mulighed for at mindes Svend Auken, der tirsdag døde efter længere tids kræftsygdom, 66 år gammel.

Svend Auken hold meget af at besøge Jacobs BarBQ i Vestergade, hvor han også blev fejret, da han for seks år siden fyldte 60 år. Arkivfoto: Carsten Ingemann

Det er socialdemokraterne i Århus, der afholder en mindehøjtidelighed på Jacob’s barBQ i Vestergade, hvor Auken ofte kom. Han var en nær ven af familien Evar, som ejer stedet.

»Svend har fejret mange triumfer som politiker, og i Århus har vi altid glædet os over, at han fastholdt sit ståsted i det århusianske. Svend har været en af vor tids mest markante århusianske politikere og han efterlader et meget stort savn og tomrum hos alle socialdemokrater i Århus,« udtaler formand for socialdemokraterne i Aarhus, Morten Pless, i en pressemeddelelse.

Mindehøjtideligheden finder sted fra kl. 16-18 og alle er velkomne. Der vil være taler af blandt andre borgmester Nicolai Wammen (S) og Kristian Würtz, Svend Aukens kampagneleder og politisk ordfører for Socialdemokratiet i Århus Byråd.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her