*

Aarhus

Væltet lastbil spærrede Århus Havn

En stor lastbil væltede kl. 13.45 på havnen i Århus og forårsagede omfattende trafikale problemer.

Medarbejdere fra speditionsvirksomheden DSV Air & Sea A/S, som ligger ud til Oliehavnsvej, hjalp den rystede chauffør ud af lastbilen. Han slap uden alvorlige skader, men blev kørt med ambulance til skadestuen.

Lastbilen væltede og kurede 45 meter hen ad asfalten.

Indtil politi og redningsmandskab ankom til ulykkesstedet, rapporteredes om en kilometerlang kø ud til Mærskterminalen.

Kl.15.30 melder Østjyllands Politi i Århus om normale trafikforhold på havnen. Falck har hentet det væltede køretøj, oplyser vagthavende vicekriminalkommissær Jesper Bøjgaard Madsen.

Store bjærgningskøretøjer

Der skulle to store bjærgningskøretøjer til for at få rejst den væltede lastbil, så den ikke længere spærrede for trafikken.

Oliehavnsgade var i halvanden time spærret, og politiet omdirigerede trafikken, hvilket medførte kødannelser på store områder af industrihavnen.

Speditør Anders Tue Iversen, som var vidne til ulykken, tilser selv, at køretøjer og skibe lastes korrekt med gods fra DSV. Han gætter på, at lastbilchaufføren er kørt op over kantstenen.

Sammen med det forhold, at containeren er lastet forkert, kan det have medført, at lastbilen er kommet ud af balance, mener han.

Politiets teknikere skal nu i gang med tekniske undersøgelser for at fastslå, hvordan ulykken kunne ske, og om den skal have konsekvenser for chaufføren.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tiden er kommet til at kæmpe for håndværkerfradraget

Poul-Henning Vietz, el-installatør, kandidat til Aarhus Byråd (K), Sommervej 9, Aarhus V
Bevarelse af håndværkerfradraget kan være med til at sikre det nødvendige antal lærepladser.

Debat: Midtbyen skal være for mennesker

Peter Adolfsen Løhmann, Bakkehegnet 27A, Hasle, Aarhus V
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her