*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

Ny idé skal holde skøjtebanen kold

Skøjtebanen i Aarhus værnes ekstra mod varmen.

Det vil være umuligt at få øje på, men når skøjtebanen ved musikhuset i Aarhus åbner for den kommende sæson, har kommunen tilføjet et ekstra lag i opbygningen af skøjtebanen i form af isoleringsfolie.

Det har man valgt at gøre i håb om at beskytte skøjtebanen mod de varme vintre, som tidligere har udfordret opstarten af de danske skøjtebaner. Isoleringsfolien bliver placeret mellem jorden og køleslangerne. Den er med til at reducere jordvarmen, hvilket gør det lettere at få is på skøjtebanen til at begynde med.

Det er hovedsageligt høje temperaturer, varm blæst og regn, som er skyld i, at skøjtebanen smelter. Flere end 40.000 børn og voksne benyttede skøjtebanen i de cirka to måneder, den var åben i seneste sæson.  Hvornår den åbner i årafhænger af, hvor godt kampen mod de varme vinterdage kommer til at gå.

 

mony
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hash på skoleskemaet

Emil Lunau Bentsen, byrådskandidat (C), Johan Langes vej 11, Aarhus | Victoria Drummond Kilpatrick, byrådskandidat (C), Vestervangen 32 | Charlotte Welzel Andersen, byrådskandidat (C), Saltholmgade 23 | Sebastian Joubert Kaimson, byrådskandidat (C), Vester Allé 21, Aarhus
Hvordan er det kommet så vidt, at det nu er acceptabelt blandt unge at tage stoffer? Noget af forklaringen kan være, at vi i Aarhus har svigtet de unge ved at nedprioritere SSP-samarbejdet.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her