*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

71 centimeters viden på vej i postkassen

Bliv klædt på til regionsrådsvalget hjemme i sofaen.

Pr-foto

Med en lang, knaldgul folder med titlen: ”Hvor længe vil du vente på hjælp i din region?” forsøger Region Midtjylland klæde vælgerne på til valget.

»Som formand for valgbestyrelsen går jeg op i at få så mange som muligt til at stemme. Uanset hvem de stemmer på. Med folderen vil vi sikre, at alle opdager, at der er valg. Når du stemmer, er du med til at bestemme. Stemmen er også din billet til at være utilfreds og kræve forandringer mellem valgene,« siger Bent Hansen, der er regionsrådsformand og valgbestyrelsesformand i Region Midtjylland.

Den gule folder rummer en kopi af stemmesedlen til regionsrådsvalget, med navne på alle 259 kandidater, der stiller op for i alt 20 lister eller partier.

»Det er dejligt med så mange kandidater at vælge imellem. Den rigtige stemmeseddel er 90 cm. lang og alene derfor svær at overskue, hvis man først ser navnene i stemmeboksen. Hjemme i sofaen er der tid til at sætte sig ind i, hvem man vil stemme på,« siger Bent Hansen, der ikke selv stiller op til valget.

Folderen fortæller også om regionens opgaver og de valg, politikerne skal træffe efter valget. De får ansvar for den samlede drift af en region med ca. 1,3 millioner borgere, ca. 30.000 ansatte og et årligt budget på knap 28 mia. kr.

Folderen husstandsomdeles fra tirsdag 14. november til onsdag 15. november.

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

mony
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hash på skoleskemaet

Emil Lunau Bentsen, byrådskandidat (C), Johan Langes vej 11, Aarhus | Victoria Drummond Kilpatrick, byrådskandidat (C), Vestervangen 32 | Charlotte Welzel Andersen, byrådskandidat (C), Saltholmgade 23 | Sebastian Joubert Kaimson, byrådskandidat (C), Vester Allé 21, Aarhus
Hvordan er det kommet så vidt, at det nu er acceptabelt blandt unge at tage stoffer? Noget af forklaringen kan være, at vi i Aarhus har svigtet de unge ved at nedprioritere SSP-samarbejdet.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her