*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

Ny vinbutik er åbnet i Aarhus C

Erfarne vinsælgere er gået sammen om en ny butik og vinbar

Fire vinentusiaster har slået dørene op til Aarhus’ nye vinhandel. Fra venstre er det Niklas Baumann, Lars Ravn, Anders Søgaard og Lars Boye. Alle har en fortid som vinhandlere i Guldsmedgade. Pr-foto

På hjørnet af Vestergade og Frue Kirkeplads byder fire erfarne vinentusiaster nu på flasker fra hele verden og i alle prisklasser. Det er Anders Søgaard og Lars Boye, der ejer den nye forretning, "Pinot", på 250 kvadratmeter.

Begge stiftere har flere år bag sig som vinhandlere i Guldsmedgade. 

”Vi kender branchen og kan se, at der mangler et sted i Aarhus, hvor man kan dyrke sin interesse for vin og spiritus i moderne, hyggelige rammer. Vi får en fuld kælder til smagninger, kurser og andre arrangementer. Vores gæster kan gå på opdagelse i en gammel bankboks, og ikke mindst så har vi et bredt sortiment," siger Anders Søgaard og fortsætter:

"Modsat kædeforretningerne er vi i bundet til bestemte producenter. Vi udvælger selv de varer, vi kan stå inde for, så der vil løbende være spændende nyheder på hylderne."

Butikken er egentlig allerede åben, men ejerne har besluttet sig for at køre en blød opstart. Den egentlige åbning markeres i december. Udover en vinhandel, vil butikken blive udvidet med en vinbar i samme lokaler, så man kan side mellem alle flaskerne og lade sig inspirere.

”Mange forbinder vin med snobberi, mørke træpaneler og støv på flaskerne. Hos os er det kun de gamle Bordeaux’er, der er støvede. Vi møder vores gæster i øjenhøjde, uanset om man er ung eller ældre, nørdet vinkender eller bare skal have et glas i baren, en gavekurv eller en flaske med hjem til aftensmaden,” siger Lars Boye.

Pinot ligger på Frue Kiekrplads 1.

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

mony
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hash på skoleskemaet

Emil Lunau Bentsen, byrådskandidat (C), Johan Langes vej 11, Aarhus | Victoria Drummond Kilpatrick, byrådskandidat (C), Vestervangen 32 | Charlotte Welzel Andersen, byrådskandidat (C), Saltholmgade 23 | Sebastian Joubert Kaimson, byrådskandidat (C), Vester Allé 21, Aarhus
Hvordan er det kommet så vidt, at det nu er acceptabelt blandt unge at tage stoffer? Noget af forklaringen kan være, at vi i Aarhus har svigtet de unge ved at nedprioritere SSP-samarbejdet.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her