*

Kommunalvalg Aarhus
Aarhus

BoConcept rykker til midtbyen

Diesel-butikken i Guldsmedgade bliver igen til møbelforretning.

Møbelforretningen BoConcept, der siden 2008 har ligget på Vintervej i Aarhus Vest, flytter til midtbyen.

Kæden rykker ind i ejendommen Guldsmedgade 22, der i de seneste 20 år har rummet en Diesel-butik, men som inden da bl.a. husede Holger Jensen Møbler.

BoConcept regner med at kunne åbne dørene til den nye møbelforretning i marts og forude venter bl.a. en omfattende renovering af ejendommen.

"BoConcept har siden 2003 været repræsenteret i Aarhus. Siden 2008 dog som en del af Illum Bolighus’ tidligere placering på Vintervej. I denne tid kan man sige, at BoConcept har stået i skyggen af Illums Bolighus, som for et år siden flyttede til Lille Torv i midtbyen,” siger Kenneth Barsballe-Rasmussen, butiksdirektør i BoConcept.

BoConcept er Danmarks ottende største kæde i udlandet og har 265 butikker fordelt over 65 lande.

"Vores nuværende aftryk i Aarhus er ikke repræsentativt for vores koncept og butikker i udlandet, hvorfor vi har besluttet at åbne i Guldsmedgade," forklarer Kenneth Barsballe-Rasmussen.

Man har gennem længere tid ledt efter en mere central placering i Aarhus.

"Vi har det sidste år kigget efter den rette lokation, og vi er mægtig glade for at have skrevet under på Guldsmedgade," siger han.

Torben Olesen, erhvervsejendomsmægler fra Colliers Aarhus har formidlet lejemålet.

"Vi oplever en stigende efterspørgsel til konceptbutikker både i Guldsmedgade og omkring Latinerkvarteret. Med BoConcept bliver det et rigtig markant hjørne, hvor Wood Wood og PBO også allerede ligger,” siger han.

Netop de omkringliggende butikker har også spillet en markant rolle i valget af lokation for BoConcept:

"Når vi vælger lokation kigger vi meget på kundestrømmen, niveauet af de andre butikker i området og målgruppen, der shopper i området. Og med bl.a. B&O og Munthe i nærheden, er det bare en fantastisk lokation, og det er der, vi hører til," siger Kenneth Barsballe-Rasmussen.

mony
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Var der også bander dengang?

Kamma Ankjærø, Ny Munkegade 80 Aarhus C

Debat: Spar 25 mia. kr., og få bedre motorveje for hele Jylland

Søren Erikstrup, Havhusevej 6, Allingåbro
Hvorfor er der ikke nogen i Vejdirektoratet og Folketinget, der vågner op og spørger, om der findes en løsning, hvor E45 bliver aflastet markant, og Nord-, Vest- og Sydjylland samtidig tilgodeses?
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her