*

Gratis på SMS: Send JPBREAK til 1218 | Få nyheden på mail
Tophistorie
Seneste Aarhus

Hvad er meningen?

Regionsrådsformand Bent Hansen (S) fastslår, at 6.000 Aarhus-patienter må vænne sig til at køre ud af byen til undersøgelse og kontrol. Med meget få undtagelser.

Bilka bliver til et hypermarked

Bilka er i gang med at opgradere sine varehuse til hypermarkeder, et koncept, der fokuserer på både oplevelse, udvalg og pris. Bilka Tilst er et af de første hypermarkeder herhjemme.

Internettet gav væksten

Konsulenthuset Novicell rådgiver kunderne om, hvordan deres forretning kan blive mere effektiv ved at bruge internettet. På få år er virksomheden blevet Aarhus’ største på det område, og væksten fortsætter.

Markant it-vækst i byen

På blot et år er antallet af aarhusianske it-virksomheder steget med mere end 12 pct. It-branchen tiltrækker iværksættere, fordi virksomhederne tjener penge og er nemme at starte i.

Internettet fejres med over 100 events

For tredje år i træk er Aarhus vært for Internet Week Denmark. Byen sender dermed et signal om dens centrale betydning for hele landet, når det gælder it-iværksætteri, -forskning og -udvikling i Danmark.

Erhvervsfolk strømmer til Aarhus

Antallet af erhvervsturister i Aarhus er steget med 46 pct. siden 2010. Aarhus halter dog langt efter København, hvor forretningsfolk i samme periode har øget overnatningerne med 89 pct.

JP Aarhus mener: Forudsigeligt kaos på havnen

Vanen tro, når det drejer sig om biler og trafikkaos, vil det røde byrådsflertal ikke bruge penge på at afhjælpe forudsigelige flaskehalse.
Se flere nyheder
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Debatindlæg

Debat: Hadefuldt indlæg

Magne Nielsen, Møllevænget 2a, Auning

Debat: Skik følge eller kampfly

Ole Andersen, formand for DFU-Århus/Østjylland Kirsebærhaven 87b st. th., Lystrup | Martin Hansen, suppleant til bestyrelsen i DFU-Århus/Østjylland Brobjerg Parkvej 7 1., Egå
Pengene er bedre givet ud ved at styrke Danmarks luftvåben, så vi kan dæmme op for konflikten og fjerne truslen i Syrien.

Debat: Abstrakte og ukonkrete planer mod parallelsamfund

Jakob Søgaard Clausen, politisk næstformand i DF Ungdom Aarhus Brendstrupgårdsvej 9D 1, 02, Aarhus N
Vi skal have nedbrudt den religiøse tænkning, som ikkevestlige kulturer har plantet: en tænkning, hvor alt enten er tilladt eller forbudt.
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Fuld fart i gastronomisk tempo

At spise på Gastromé er en helaftensforestilling af højeste klasse. Her oplever man, hvordan mad, vin og service kan gå op i en højere enhed, når et sammentømret hold af kokke og tjenere viser deres overlegenhed.

Anmeldelse af Café Faust

Restaurant/café: Det er egentlig svært at forestille sig, at Åboulevarden for blot et par årtier siden var et temmelig kedsommeligt og ucharmerende virvar af tæt trafik. Vi sender en venlig tanke til fornuftige bypanlæggere.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her