*

Annonce
Aktier
Debat

DSB: Vi opprioriterer internationalt

Aske Wieth Knudsen, chef for DSB’s forretningsudvikling
Men vi har afskaffet nattoget, hedder det i svar til læsere fra DSB
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil
Annonce
Annonce
Blogs
26.11
Blog: Liberal Alliance svigter erhvervslivet med EU-nej
Jens-Kristian Lütken
Folkeafstemningens helt store paradoks er Liberal Alliances anbefaling af et nej. Tilvalgsaftalen giver en stribe ubetingede fordele for dansk erhvervsliv.
26.11
Blog: Siger vi ja til mere EU, siger vi nej til os selv
Mikael Jalving
Næste uges afstemning foregiver blot at være jura, men kan føre til en permanent afståelse af vor politiske frihed i rets- og asylpolitikken.
25.11
Blog: Politik er ikke til salg
Rune Kristensen
Når du har problemer med jura, hyrer du en advokat. Når du har problemer med dit regnskab, hyrer du en revisor. Og når du har problemer politisk, hyrer du en lobbyist. Alle tre faggrupper er professionelle rådgivere inden for lovens rammer.
25.11
Blog: Hvad ja-politikerne ikke gjorde
Morten Uhrskov Jensen
Ja-siden har mistet enhver form for troværdighed alene ved ikke at skrive et dansk forbehold over for en fælles asyl- og indvandringspolitik i EU ind i loven, vi skal stemme om den 3. december.
Annonce

Johanne. Danmark var intet uden de rige

Når »fordelingsfundamentalisterne« melder ud, at de rige er onde og har så rigeligt, tænker jeg: Hvad kommer disse mennesker selv med? Indtil de selv bidrager med en tilsvarende portion til samfundets fælleskasse, må deres brokkerier parkeres.
Debat

JP mener: Fra diskriminationens overdrev

Lad os lege med et tænkt eksempel: Et supermarked søger en kasseekspedient, og blandt ansøgerne er en person, som oplyser, at han på grund af sin religion ikke må komme i nærheden af svinekød og alkohol. Det betyder, at kunder i supermarkedet må afstå fra at købe svinekød og alkohol, når den pågælde...

Kronik: EU er ikke fejlfrit - men det er vores bedste værktøj

Lars Løkke Rasmussen, statsminister, formand for Venstre
Europa har aldrig stået over for så mange og så alvorlige kriser som i dag. Det sætter det politiske system på en prøve, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen.
Satire

Satire: Alternativet afslører folks sande behov

Drop black fridays tomme forbrugsræs og erkend, at du ikke har behov for andet end en 2-3 værelses lejlighed på Vesterbro, et udvalg af nyere Apple-produkter, kemifrit tøj, en lille, benzinøkonomisk bil, kasser fra Årstiderne, kvalitetskaffe, et rustikt, men moderne køkken, minimalistiske, men komfortable møbler, jævnlige weekendture til Berlin, en sommerferie til et sted med eksotiske og berigende mennesker samt tidssvarende og hyppigt udskiftet kunst på væggene. Og en ethjulet cykel. Sådan lyder budskabet fra Alternativet.
Annonce
Foto
Lokalavisen.dk
Flere nyheder på lokalavisen.dk
krydsord
figur iq
nyhedsquiz Nyhedsquiz
sudoku
biblioteksvagten.dk

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her