*

"I Moskva kan du gå et par gader væk fra teatret og få alle de øretæver, du vil"

Selvom drab som fredagens på Boris Nemtsov er usædvanlige selv i Rusland, er landet præget af vold, forklarer ekspert.
Annonce
Aktier
Dagens leder

Sharia i kulissen

.
Hvem, vil brænde bøger?

Da den vellidte skurk vendte hjem

Længe så det ud, som om han var færdig med at spille superskurk. Men så kom Netflix. Kevin Spacey tog tilbage til Hollywood og byggede et korthus, der gav hans karriere nyt liv.

Tophistorier
Indland
Kommune og politiet hindrede landmand i at høste – efter tre års kamp får han oprejsning

Nu står Horsens Kommune over for et erstatningskrav i millionklassen. Og en ny hovedpine.

Indland

15-årig poserede med maskinpistol

Aarhus Kommune mistænker en 51-årig muslimsk far for at ville radikalisere sin 15-årige søn og har derfor tvangsfjernet drengen fra hjemmet.

Indland
»Ytringsfriheden er vigtigere for minoriteter end for majoriteten«

Den muslimske debattør Yousef Bartho Assidiq fra Norge undrer sig over, hvorfor muslimerne ikke går forrest i kampen for ytringsfriheden. Den er til for de religiøse mindretal, mener han. Men ytringsfriheden skal begrænses, fastholder talsmand for omstridt dansk moské.

International
Amerikanske tv-stjerner pyntede på sandheden

Brian Williams fra NBC var tidligere MR. Troværdigheden selv. Men så blev det opdaget, at han ikke havde siddet i en helikopter i Irak, som blev skudt ned.

International
En skudsalve i ryggen på russisk demokrati lige ved Kremls dørtærskel

Boris Nemtsov var en af sin generations mest folkekære politikere og en mand, som ikke var bange for at tale Vladimir Putin og magthaverne i Kreml midt imod. Allerede få timer efter mordet på ham tæt ved den Røde Plads var efterforskningen blevet en kampplads for stridende politiske lejre.

Annonce
Søg i vejviseren
Vejrdata fra Vestas.
Præsenteret i samarbejde med
Livsstil
Annonce
Annonce
Blogs
Annonce
Indblik

Flugten ind i helvede

I Colombia har guerillaer fordrevet over fem millioner mennesker fra deres hjem. De flygter for mordere, men ender i verdens farligste slumbyer, hvor de hver dag frygter, at dagen bliver deres sidste. Vi besøger Ciudad Bolivar, helvede på jord.

Skal alle veje igen føre til Viborg?

Engang var det svært at komme uden om Viborg; byen, hvor Hærvejen ender, og hvor selv kommende konger måtte rejse til, inden de kunne sætte sig på tronen. De seneste år er Herning og Horsens løbet med opmærksomheden – lige indtil Apple meldte sin ankomst til Viborg.
Debat
01.03.2

Et søgt argument

Stik imod al sund fornuft har regeringen besluttet ikke at fjerne den såkaldte blasfemiparagraf fra straffeloven. Bestemmelsen er fra 1866, dengang da religionen – i praksis alene kristendommen – havde en ganske anderledes status end i dagens sekulære samfund, hvor det er almindelig viden, at de hellige skrifter ikke ... Læs hele lederen

I Sverige ryddes der op i, hvad der opfattes som krænkende fuglenavne. Måske burde man følge op på det herhjemme.

Vær jer selv – på den stille måde

Det stærkeste kort, danskerne kan spille mod terroren og i det hele taget, er at være sig selv. Så skal verden nok lægge mærke til os. Helt af sig selv.

Ikke mere om terror. I hvert fald ikke herfra. Meget er blevet sagt og skrevet. Også meget rigtigt. For eksempel på denne side 1/2, hvor Søren Pind konstaterer, at ... Læs kronik

Satire
Annonce
krydsord
figur iq
nyhedsquiz Nyhedsquiz
sudoku
biblioteksvagten.dk